5 medaljer ud af 5 mulige

 5 medaljebukke ud af 5 mulige

Jens Jakob Nielsen er en driftig mand/tømrer fra nordjylland og han ringede en dag på kontoret og sagde han manglede en guldbuk på væggen og dette var hans store drøm at nedlægge sådan én og hvordan vi kunne løse dette i fællesskab?

Vi talte om flere forskellige muligheder på vores gode revirer i Sydengland og på østkysten af Skotland samt i Polen – valget faldt på vores super revir Radom i Polen, som er kendt for sine store bukke, da dette er et kæmpe revir og som hvert år leverer varen mht. store bukke og som har en selektiv afskydning og nedlægger forholdsvis få bukke ifh. til revirets str.

Jens Jakob nedlagde ikke færre en 5 store bukke på 6 outings – alle medalje klasse og formentlig 1 guldmedaljebuk + 2 sølvmedaljebukke + 2 bronzemedaljebukke, største buk vejede netto 555 gram og mindste 414 gram, så et gennemsnit på de 5 bukke blev 444 gram!

Her er lidt beretninger/udtaleser fra Jens Jakob fra turen:

  • Utroligt dejligt der ingen pres eller skydetvang var fra guiderne, flere gange sad vi og så på yngre bukke som sikkert var en bronze/sølvmedaljebuk og blev enige om at de ville have godt af at gå nogle år endnu og vokse sig endnu større! Også når man havde nedlagt en stor buk på pürschen, så var det helt ok at takke nej til yderligere bukke på den pürsch!
  • På en pürsch efter det havde regnet om natten, tror jeg vi så over 30 bukke og flere rigtigt flotte bukke!
  • Jagtførerne er rigtigt dygtige, kompetente og behagelige at jage med
  • Jeg er klar igen til næste år sammen med en kammerat – tak for en rigtig god tur!

Vi ønsker tillykke med det flotte resultat!

Relaterede rejser

Se alle vores rejser
Potentielle vildtarter:

6 dage total

4 jagtdage

DKK  4.950
pr. person