Bukkejagt på statsrevir Zabinek 2019

Bukkejagt Zabinek 2019

Endnu en super bukkejagt på Zabinek

Nogen ting ER vigtigere end jagt

Anton, Peter, Nikolaj og Per

Hej Kenneth, hermed en lille beskrivelse af vores bukkejagt i 2019.

Stor var skuffelsen da vi måtte aflyse bukkepremieren i Polen pga sygdom i nærmeste familie, men nogen ting ER vigtigere end jagt. Til gengæld fik vi en helt fantastisk behandling af Kenneth fra Gamekeeper som sagde ”find ud af hvornår I kan og så udsætter jeg det bare”. Da vi var klar igen gik vi i gang med at diskutere datoer, flytte møder og der røg mange mails frem og tilbage - og endelig fik vi aftalt 4-8.juni. En sen bukkepremiere må man sige og det var lidt underligt at sidde  på Gedser-Rostock færgen som de eneste klædt i grønt tøj.

Samtidigt flaskede det sig således, at Peters søn kom med og fik sin jagtdebut i Polen. To fædre og deres sønner, det kan simpelthen ikke blive bedre.

Græsset var højere, der var 25 grader når vi kørte ud og aftenen og hjem om morgenen, så det var noget sværere at stå med kikkerten og spejde ud over et større landskab. Jeg skulle også hilse og sige der var myg, godt vi havde jungle oil med.

Men det lykkedes, vi fik 17 x 6endere på i alt på 7 purshcer og et lille vildsvin.

Vi havde rigtige gode pursher, gode, sjove og spændende oplevelser undervejs, fine jagtsituationer der nogen gange lykkedes - og der er ikke noget bedre end at sidde bagefter, fortælle om det, hvad man gjorde rigtigt, hvorfor det ikke lykkedes – altså sådan rigtig sidde og kloge sig.

Som altid skulle Nikolaj skyde flest, 8 i alt (og et vildsvin), tæt efterfulgt af Peter og Anton med 6 stk og Per med 3 stk, så der er selvfølgelig revanche til gode til næste år.

Anton fik en fantastisk oplevelse af en bukkejagt i Polen, dejlige landskaber,smukke sol op/nedgange, 6 bukke, gode purshcer og perfekte skud. Jeg er helt sikker på, at vi ser Anton igen til næste år.

Igen, tak til Kenneth for rigtig god behandling

Mvh

Anton, Peter, Nikolaj og Per