23 råbukke og 2 vildsvin

Bukkejagt Zabinek

3 gode jagt kammerater rejser altid på bukkejagt til statsreviret Zabinek og igen i år blev jagten en kæmpe succes med 23 råbukke og 2 vildsvin.
Jagten er allerede bestilt til 2019 og det er bare at vente endnu et år, men hvad gør det, når man kan se frem til en fremragende bukkejagt i smukke omgivelser  og sammen med gæstfrie værter og dygtige jagtguider.

6 ender double

Nikolaj, Peter og Per

Hej Kenneth, hermed en opdatering på Zabinek.

Det var en fantastisk jagt i år. Vi skød tilsammen 23 bukke og 2 vildsvin, der var gang i den. Når man så lægger gode guider, god indkvartering og god mad oveni, ja så bliver det ikke bedre. Igen i år var det vores yngste medlem som skød bedst, 10 bukke i 10 præcise skud. Blandt andet lykkedes det Nikolaj at skyde en 6 ender dublet, det er vist ikke så tit det sker. I en mose gik 8 dyr, 5 råer og 3 stk 6endere sammen. Han skød den første på ca 100m, dyrene løb i alle retninger, han fik nummer 2 6ender i kikkerten på ca 130m og så lå den der også…..rent faktisk lykkedes det ham også at fange nummer 3 6ender i kikkerten, men han rystede så meget efter de 2 første skud at han valgte at lade være med at skyde, ganske fornuftigt. Nikolaj og han guide er vist også lidt konkurrencefokuseret, de løber nærmest rundt i terrænet mens vi ”gamle” går stille og roligt rundt (det ene hold går efter sigende under betegnelsen skildpadden og sneglen) og bare nyder naturen og pürsh’en.

Jeg har vedhæftet lidt billeder.

Mvh

Per