Bukkebrunst i Polen

Bukkejagt Polen 2022, 92 år

Henning Sørensen er med sine 92 år ikke mere nogen ung mand, men han har stadig en stor jagtiver og forkærlighed for Polen.
Derfor har han været i Polen med sin ven og tro væbner Troels, der kørte turen til Polen for ham og hjalp med det praktiske og sproglige!
Det blev en god tur med 4 flotte sommer brunstbukke, hvor de fleste blev kaldt ind med buttolo kaldet. 4 skud og 4 bukke af en aldrende jæger på 92 år – det er flot!

Jeg kunne da sagtens forestille mig at komme på bukkejagt i Polen igen

Henning Sørensen

Kære Kenneth og Henrik

Tak for en super fin jagttur i begyndelsen af august. Jeg besøgte i bukkebrunsten et revir nær Zlotów.
Jeg fulgtes med en fotograf, og vi så alle dage en del råvildt. Terrænet var lettere kuperet med masser af afhøstede korn- og rapsmarker og især dejlige, grønne skovenge.
Jeg er 92 år og derfor ikke alt for godt gående, men vores jagtfører, Piotr, var meget hensynsfuld og forsøgte hele tiden at bringe mig tæt på de bukke, vi først så på afstand.
Han var også utrolig dygtig til at bruge lokkekald. Jeg skød fire bukke i fire skud, så jeg var godt tilfreds med både min skydning – og resultatet.
Jeg kunne da sagtens forestille mig at komme på bukkejagt i Polen igen og gerne til det samme revir. Mine bukke lå i øvrigt mellem 255 og 325 gram netto.
Med venlig hilsen
Henning Sørensen

Relaterede rejser

Se alle vores rejser

5 dage total

4 jagtdage

DKK  8.750
pr. person