Bukkejagt i Spanien

Bukkejagt i Spanien maj 2023

Efter Sørens gruppetur på Ibex til Spanien i april, så gruppen nogle fantastiske råbukke på samme revir. Søren tog hurtigt kontakt til Erik, som han vidste altid er klar til en bukkejagt med mulighed for gode trofæer. Vi må sige, at Erik fik sin livs buk. Vi glæder os til at høre str. på den, men de forventer den ligger på omkring 180-185 CIC point.
Erik havde nogle fantastiske pürch dernede på flere forskellige bukke, de går på de tidligere vinterrasser med afgrøder, der stadig findes i bjergene.
Erik nedlagde en fin gammel høj buk den første aften og de blev enige om, at de ville forsøge at finde en buk mere, som var større end den nedlagte. De var herefter tæt på nogle gode bukke uden at det lykkedes. Den sidste morgen gik det hele op i en højere enhed og hvilken buk, en helt fantastisk buk, som nu kommer til at pryde hjemmet som en fuldmontage.

Igen stort tillykke til Erik.

Erik og Hanne var ved vores partner ca. 1 time nord-øst for Valencia. Indkvarteringen vat på et fantastiske og idylliske Hotel,  som er et traditionelt landsted, der er total renoveret og tilbygget i 2015. Hotellet fik en Michelin stjerne i 2018, så det var 3 kulinariske dage af bedste skuffe.

Der rådes over jagt på over 50.000ha og der var langt til de yderste områder, hvilket giver noget kørsel på de små bjergveje, men det var det hele værd.
Desværre er alle bukke solgt i 2023 og 2024, men skulle der komme afbud, kommer de i vores nyhedsbrev, endnu en god grund til at være tilmelde sig nyhedsbrevet.

Går du og drømmer om jagt på Becites ibex, så er vi klar ved telefonen og husk Søren har igen en gruppetur næste år fra d. 23. til 26. marts 2024. Her vil der være mulighed for efter at have nedlagt et trofæ også at jage hundyr.
Husk vi laver også jagt på Becites, Gredos, South Eastern og Ronda Ibex, samt Råbuk, Mankefår, Pyrenæren Chamois og Balearean Goat i det Spanske.