Gruppetur Becites Ibex Spanien

Gruppetur Becites Ibex Spanien April 2023

Så er vi hjemme igen efter årets gruppetur i Spanien på Becites Ibex - 5 jægere og 5 ledsagere.
Der blev nedlagt 5 Ibex fra repræsentativ til meget stor sølvmedalje.
Vi var ved José 1 time nord-øst for Valencia. Indkvarteret på det fantastiske og idylliske Hotel Masai la Torre, som er et traditionelt landsted, der er total renoveret og tilbygget i 2015. De fik en Michelin stjerne i 2018, så det var 3 kulinariske dage af bedste skuffe, vi havde.
Der rådes over jagt på over 50.000ha og der var langt til de yderste områder, hvilket giver noget kørsel på de små bjergveje, men det var det hele værd.
Vi så fantastik meget vildt og i alle størrelser. Jagt guiderne var dygtige og kompetente, ligesindede jægere som også deltog socialt efter jagten, det som virkelig fuldender en god jagt oplevelse.
Der blev også tid til et besøg på middelalderslottet Mora de Rubielos fra henholdsvis år 1200 og 1400-tallet, den tid hvor de kristne kæmpede mod muslimerne om Valencia regionen.
Vi fik her indsigt i, hvordan middelalderens ridder kæmpede, deres våben, samt hvordan de levede på slottet og i felten, en stor oplevelse.
Et slot som virkeligt var smukt renoveret.
Skulle du/I have lyst til en jagt her og evt. med på gruppeturen næste år, så laver Søren turen fra d. 23. til 26. marts 2024. Her vil der være mulighed for efter at have nedlagt et trofæ, også at jage hundyr, ellers kan vi lave en jagt, når det passer dig.
Giv Søren et kald og lad os høre dine ønsker om jagt og tidspunkt. Husk vi laver også jagt på Gredos, South Eastern og Ronda Ibex, samt Råbuk, Mankefår, Pyrenæren Chamois og Balearean Goat i det Spanske.

Relaterede rejser

Se alle vores rejser
Potentielle vildtarter:

3 dage total

2 jagtdage

DKK  36.985
pr. person