Brunstjagt Polen

Bukkejagt i Polen 2019

Her en kort beretning fra min/vores jagtrejse til Polen i august 2019:

Som så mange gange før, ville jeg prøve at jage brunstbukke i Polen.

Da der ikke var nogen af mine jagtkammerater der skulle af sted, bestilte jeg en 3-dages jagttur for mig selv.

Jeg kom dog ikke af sted alene. Kenneth Banke spurgte mig om jeg havde plads til en rejsekammerat og i øvrigt var villig til at ændre afrejsedagen til den 31. juli. Det viste sig at være en jæger jeg havde mødt på en bustur, så vi fik hurtigt aftalt at han kunne køre med mig.

Vi ankom sidst på dagen den 31. juli, blev indkvarteret og fik afholdt et møde med den Polske jagtledelse og vores jagtførere, så vi var klar til jagt om morgenen den 1. august.

Første dag var regnfuld og med byger. Min rejsekammerat, Renè fik om morgenen skudt en flot seksender. (første billede) Jeg fik ikke noget, men så en del mindre bukke. Renè skød en buk igen om aftenen, og jeg så kun mindre bukke.

De næste 2 jagtdage var vejret bedre. Lidt morgentåge, små-byger, skiftende vejr med solskin.

Anden morgen skød Renè buk nr. 3 og jeg fik skudt 3 bukke. Om aftenen fik vi skudt, hver en fin buk. Vi havde nu skudt, hver 4 bukke og Renè ville ikke skyde flere.

Den 3. dag var jeg på jagt både morgen og aften. Jeg så næsten ingen dyr, men fik i allersidste øjeblik skudt en fin buk kl. 21:01 om aftenen. Sådan er jagt, man ved aldrig hvad der sker?

Samlet skød vi 9 gode bukke, så det var OK.

Det var markrevir, med masser af stubmarker, og mange stykker med majs samt lidt remiser og lidt grønne områder. Der var meget kørsel og vi prøvede at lokke bukkene, men ikke med det store held. Brunsten var i gang, men tydeligvis ikke på toppen.

Tak til Renè for godt kammeratskab og en god tur.

Jeg vedlægger nogle billeder.

Hilsen

Erik Nordgren

Relaterede rejser

Se alle vores rejser
Potentielle vildtarter:

4 dage total

3 jagtdage

DKK  4.650
pr. person
Polen

DKK  0
pr. person
Potentielle vildtarter:

4 dage total

3 jagtdage

DKK  12.650
pr. person