Bevægelsesjagt i Tyskland

Igen havde vi vores trofaste danske fra Lolland hold på bevægelsesjagt i Tyskland her i december – alle jægerne på bevægelsesjagten nedlagde i alt 82 stk. vildt på de 3 jagtdage!

Peter har lavet flg. beskrivelse af forløbet på jagten – yderligere 2 kommentarer fra Jesper og Kenneth som også var med på jagten:

Peter Frederiksen:
1. dag -  slog lidt fejl, der var ingen grise i skoven og derfor blev det også en lidt sløj parade. 3 grise, 6 stk. råvildt og en vaskebjørn.

2. dag - her var der svin i skoven og det kunne høres, både på hundene og skudserierne. Vores lille gruppe på 5 jægere fra Gamekeeper fik alle ild i røret denne dag. 8 vildsvin og 1 stk. råvildt til os.
På paraden lå der 35 grise, 7 stk. råvildt, 4 ræve og 1 mårhund. Noget at vildtet blev skudt på nabostykker til Forstamtet, men de holder fælles parade.

4. dag - blev igen lidt flad. Der blev kun skudt 9 stk. vildt af 28 jægere på Forstamtet. Jeg selv var heldig at skyde en smalhind. Men de andre havde ikke chancen denne dag. På paraden lå der denne dag
4 stk. kronvildt, 9 dådyr, 8 grise og 4 rådyr. Det meste skudt på nabostykker. Men vi havde en hyggelig tur, selvom vi godt kunne have ønsket at se lidt mere vildt. Men jagt er jo ikke et tagselv bord

Jesper Stav Andersen:
Det var en tur hvor jeg var mere heldig end man kan forvente, da jeg fik 5 chancer og skød 3 grise og 2 stk. råvildt

Kenneth Pedersen:
Mød op forberedt (grejet i orden og have trænet godt på løbende vildt med riflen)
At se et par fuldvoksne kronhjorte komme majestætisk travende gennem skoven, ja så behøver man faktisk ikke skyde noget den dag ;-)