Bevægelsesjagt i Tyskland

Bevægelsesjagt i Tyskland

Peter Frederiksen og Anders Wanstrup har igen været med et hold danske jægere på bevægelsesjagt i Tyskland på et af vore gode statsrevirer som vi samarbejder med!

Peter har lavet nedenstående beretning fra de 3 dages bevægelsesjagt – læs hans fine beskrivelse:

3 dages trykjagt på i Tyskland.
Vi var 9 jægere på denne tur.

1.Dag var vi i alt ca 65 jægere, de havde nogle problemer med at få grisene ud og løbe og derfor blev det heller ikke en helt store parade. 21 stykker lå på paraden til fyraften. Jeg selv havde skudt 2 grise.
2.Dag. Jeg skød ikke noget denne dag men jeg har aldrig set så meget kronvildt på 1 jagt dag. Men der manglede lige det sidste held. Men paraden blev stor og flot. 16 kronkalve, 58 grise, 19 rådyr og en ræv.
3.Dag. blev igen en rigtig fin dag. 8 stk dåvildt. 26 grise. 39 rådyr, 4 ræve og 1 mårhund. Jeg selv skød en gris og en dåspidshjort.
I alt skød vi 9 mand fra Gamekeeper 27 stk vildt. Desværre var der 2 mand som ikke skød noget vildt, men sådan er jagt jo også.
Endnu engang tak for en rigtig god tur.
Med venlig hilsen
Peter Frederiksen

Citat Arnt S. Madsen:
På dag 2 fik jeg en rotte på 9 svin for på ca. 35 meters afstand - farten var ret høj. Dette var min første chance til svin på drivjagt, har tidligere kun skudt svin på anstand ved foderpladsen. I første skud slog den forreste frischling en kolbøtte og lå forendt med en perfekt bladkugle. Skuddet til den næste frischling føltes rigtigt, men var desværre en forbier. Sådan kan det gå.
Så også 3 rudler kronvildt og sidst i drevet lykkedes det at nedlægge en kalv. Jeg så i alt ca. 50 stykker vildt denne dag - FEDT!

Citat Henrik Hammershøj:
Jeg vil gerne takke Anders og mine gode jagtkollegaer for en rigtig dejlig tur!