Namibia på hesteryg

Namibia på hesteryg

Denne safari kan varmt anbefales til alle der sætter det jagtlige aspekt højt i selskab med glade og kompetente guider. Indkvarteringen og forplejningen er også fremragende, hvor der ikke er lagt så meget vægt på højtstilket og ægte krystalglas og sølvbestik, men mere på den personlige og nære service. Værtsparret´s motto er “vi afhenter kunder i lufthavnen og afleverer dem som venner” og dette holder stik!

Dette er et revir vi har samarbejdet med i over 10 år og som vi virkeligt varmt kan anbefale, alt jagten på deres farm er på fri vildtbane og eneste hegn man møder er lave kreatur hegn! De er fantastiske værtspar og man kan roligt tage familien med – der er masser at lave på deres farm og der er rideheste og dejlig pool + stor terrasse til fri afbenyttelse!

Vi har naturligvis selv været på stedet og vi har kun gode referencer fra alle vores jægere, der har været på reviret!

På dette revir er de mest gængse arter der her lever i deres oprindelige biotop Hartmann Zebra, Oryx, Kudu, Klipspringer og til dels Steenbok og Leopard, der er også andre arter men ikke i så store antal at en rimelig sikkerhed på afskydning kan loves her. Der skydes ca. 50 bjerg Zebraer om året og områdets bestand estimeres til ca. 400 stk. (andre arter se senere) På de omkring liggende farme er der rig mulighed for andre arter, så det er en bred vifte af forskellige arter, hvis man går efter nogle bestemte arter!

Potentielle vildtarter:
Hvornår vil du afsted?
Antal jægere
Pr. jæger med jagtføring 1:1 dkk 3.980,-
Pr. jæger med jagtføring 2:1 dkk 2.440,-
Pr. ledsager dkk 1.220,-
Se komplet prisoversigt

DKK  3.980

pr. person
Få et tilbud

Reviret

Indkvartering

Priser

Reviret

Reviret er beliggende midt mellem Windhoek - Swakopmund, dvs. ca. 3½ t kørsel stik vest for Windhoek - i det meget kuperede og smukke bjerglandskab i regionen Khomas hochland, som er et virkeligt flot område af Namibia, som er meget vekslende lige fra det flade bushlandskab til bjergrigt og længere nord på til det mere frodige!

Selve jagten er speciel i det meget bjergrige terræn, her er højeste punkt 1.800m o. h. o. og det får næsten Skotland til at ligne et lilleputland, med de enorme bjerge og bløde højdedrag der danner et utroligt smukt og harmonisk landskab, hvor der er spredt bevoksning af mindre træer og buske. Jagtområdet er på i alt godt 15.000 hektar og det er på ingen måde hegnet for vildtet og kun brudt af små kvæg hegn.

I det bjergrige terræn er det til dels en nødvendighed at jage fra hesteryg, da der er steder der er ufremkommelige i køretøjer og det letter naturligvis også jægerne i ikke selv at skulle gå de mange kilometre til fods.
Det giver også en helt speciel stemning at ride 3-5 mand på række i cowboysadel og med riflen spændt på siden ud i den Namibiske kuperede natur, der på en måde minder om Skotlands fascinerende natur mixed med vidderne og højderne fra Alaska og Østeuropa. Under jagten stilles hesten ofte ca. 100m fra en kløft og jægerne går selv frem til kanten og finkæmmer terrænet sammen med PHén efter vildt. Vildtet spottes ofte over store afstande, så der er fte en spændende pürsch og strategisk planlægning forbundet med jagten. Vildtet er også meget årvågent, de ser bevægelse og hører på selv store afstande, her er de indfødte sorte trackere uundværlige, de ser ofte vildt ude på helt utrolige afstande med deres eget syn, hvor selv jægerne med kikkerter har svært ved at få øje på dem. Man kan også bruge bilerne som transport kombineret med alm. pürsch til fods - så begge dele er muligt og kan kombineres som man ønsker det!

Indkvartering

Vores værter er et ægtepar og kører deres jagt og indkvartering i parløb. Manden som er tidligere RAF – officer og pilot, og siden hen har taget Prof. Hunter uddannelsen står for afviklingen af jagterne ledsaget af hans hjælpere og PHér. Disse har ca. 6-8 sorte unge mænd til hjælp ved sporing, skinning, slagtning, pasning af heste osv.
Konen står for madlavningen og der er hver aften en ny delikat ret tilberedt af jægernes nedlagte bytte, hvilket er en charme i sig selv at prøve at smage lige fra Oryx-ragout, Kudusteak til Zebra Schnitzel.

Priser

Dagsrater

Pr. jæger med jagtføring 1:1
3.980,-
Pr. jæger med jagtføring 2:1
2.440,-
Pr. ledsager
1.220,-

Trofæprisliste

Blesbok
6.480,-
Hartmann Mountain Zebra
6.500,-
Burchell Zebra
8.900,-
Damara Dik-Dik
17.800,-
Duiker
2.840,-
Eland
17.800,-
Giraffe
17.800,-
Hartebeest
6.480,-
Impala
5.680,-
Warthog
3.650,-
Klipspringer
9.700,-
Kudu
17.800,-
Oryx
5.690,-
Springbok
3.990,-
Steenbok
2.430,-
Ostrich
4.870,-
Blue Wilderbeest
9.730,-
Black Wilderbeest
9.730,-
Waterbuck
22.700,-
Baboon
1.250,-
Anskudt
= Nedlagt

Priserne indkluderer

Lufthavns transfer t/r, samt alt andet transport under safarien.
Helpension
Vaskeservice
Service af PHér, skinner og tracker.
Field præparation af trofæer
Transport til konservator eller Shipping agent

Priserne inkluderer ikke

Fly DK – Namibia t/r (vi finder den billigste flybillet)
Transport af trofæer fra Namibia til DK
Udstopning af trofæer
Drikkepenge og ting der ikke er nævnt i tilbuddet.
Rejse- og afbestillingsforsikringer, frivillig.
Evt. lån af rifler 308, 270 win. mag. 300, 375 - USD 30/dag
Foto safaris og fiske-/turist ture (muligt – få en pris) og kan evt. betales direkte!

Har du spørgsmål?

Få et uforpligtende tilbud på denne Jagtrejse

Kontaktinformation
Kommentarer
Hvornår vil du afsted?
Antal jægere
Kontakt os med en anden rejseforespørgsel
Et eller flere af de påkrævede felter er ikke udfyldt.
Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Der skete en fejl. Kontakt os venligst  her