Elgjagt med mulighed for Bjørn på Kamchatka i Rusland

Elgjagt med mulighed for Bjørn på Kamchatka i Rusland

På grund af den nuværende situation i Rusland og Ukraine, har vi foreløbig i år 2023 indstillet alle rejser til Rusland og Ukraine. Vi håber for alle parter – specielt dem som er direkte involveret i krigen – at der snarest muligt, vil kunne findes en fredelig løsning på problemerne og at vi igen til næste år, vil være i stand til at sende jægere på jagt i Rusland. 

Jagten vil normalt finde sted i den centrale del af Kamchatka, nærmere betegnet i jagtområderne Milkovo/Kosyrevsk, hvor der erfaringsmæssigt er optimale muligheder for at nedlægge både en stor elg og eventuelt også en brunbjørn. Gennem de seneste år, har succesraten på elg her været oppe på 80-90 %. Alle billeder i dette tilbud, er eksempler op Moose og bjørn nedlagt af Buhls jægere de seneste år. Jagten finder sted i de naturskønne områder på den mere end 1.500 km lange Kamchatka halvø, som er beliggende i den absolut østligste del af Rusland.

Potentielle vildtarter:
Hvornår vil du afsted?
Antal jægere
15 dages arrangement inkl. 10 dages jagt
Transport i bil Petropavlovsk / jagtrevir t/r
1 elg uanset størrelse
Engelsk eller tysktalende guide
Indkvartering og helpension i jagtcampen
Alle våben import/eksport papirer, jagttilladelser og nødvendige veterinærpapirer.
Se komplet prisoversigt

DKK  97.250

pr. person
Få et tilbud

Reviret

Indkvartering

Priser

Downloads

Reviret

Jagten vil normalt finde sted i den centrale del af Kamchatka, nærmere betegnet i jagtområderne Milkovo/Kosyrevsk, hvor der erfaringsmæssigt er optimale muligheder for at nedlægge både en stor elg og eventuelt også en brunbjørn. Gennem de seneste år, har succesraten på elg her været oppe på 80-90 %. Alle billeder i dette tilbud, er eksempler op Moose og bjørn nedlagt af Buhls jægere de seneste år. Jagten finder sted i de naturskønne områder på den mere end 1.500 km lange Kamchatka halvø, som er beliggende i den absolut østligste del af Rusland.  Kamchatka er udover sin fantastiske natur også velkendt for sine meget store trofæer, - både hvad angår elge og brunbjørn. I september/oktober måned vil temperaturen i dagtimerne være på 100 til 150 og i løbet af natten  -100 til 00.   Det skal forventes, at der i morgentimer kan være hård frost og meget vekslende vejr med sne og regn i løbet af dagen. I november og december vil temperaturen i dagtimerne være på -200 til -100 og i løbet af natten -250 til -150. I Petropavlovsk vil der normalt være en overnatning, inden turen går videre til jagt-områderne. Transporten hertil foregår med jeep. Transporttiden er 4-6 timer med jeep.
Jagten kan finde sted i den centrale del af halvøen, - hvor der er forholdsvis meget skov og her vil der være tale om pürschjagt. Som et af de få steder i Kamchatka, anvendes der her heste i forbindelse med jagten. Gennemsnits tørrelsen på moose trofæer nedlagt i dette område er 155 cm (61”), men der bliver hvert år nedlagt større trofæer på området op til 178-195 cm (70”-77”) – største nedlagt i 2016 var 195 cm og blev nedlagt af en Buhls kunde - trofævægten på et moose trofæ i denne størrelse kan være op til ca. 55 kilo. Der jager normalt max 2 jægere fra samme camp.
Jagten kan finde sted i perioderne: 20. september til den 15. oktober med heste (bedste periode er fra den 20. sept.) 20. november til den 15. december med snescootere.

Indkvartering

Indkvartering vil være i telt camps eller træhuse med kakkelovn og der er naturligvis fuld forplejning under hele opholdet i jagtcampen. Der er normalt 2-4 jægere pr. camp og der kan også benyttes flycamps under jagten og det er en stor fordel, at man er i god fysisk form, for at få det optimale ud af jagten.

Transport til jagtområdet finder sted med fly København / Moskva / Petropavlovsk. Man møder den engelsk eller tysktalende tolk i Moskva lufthavn, som vil være behjælpelig med fortoldning af våben og han flyver med til Petropavlovsk, som er en flyvetur på ca. 9 timer.

Priser

Prisberegning pr. jæger:

15 dages arrangement inkl. 10 dages jagt
(i nov./dec 7 dages jagt)
Transport i bil Petropavlovsk / jagtrevir t/r
1 elg uanset størrelse
Engelsk eller tysktalende guide
Indkvartering og helpension i jagt campen
Alle våben import/eksport papirer, jagttilladelser og nødvendige veterinærpapirer.

Pris i alt pr. jæger..................... DKK 97.250,-

Eventuelle tillæg/fradrag:

Trofæafgift for bjørn uanset str. ........ DKK 47.650,- + CITES € 200,- for bjørnen.
Flytransport København – Moskva - Petropavlovsk t/r – pris fra ca. DKK 8.500,-
Hotelovernatning før og efter jagten i Moskva ca. € 150,- og Petropavlovsk ca. € 75,-
Forplejning i Moskva og Petropavlovsk
Russisk visa – ca. DKK 1.500,-
Vi anbefaler - at der også tegnes en rejse- og en afbestillingsforsikring.

Hvis der ikke er mulighed for at nedlægge elg, refunderes .....DKK 16.000,-

 

Downloads

Klik her for at downloade komplet PDF tilbud
Download

Har du spørgsmål?

Tlf:
Mobil:

Få et uforpligtende tilbud på denne Jagtrejse

Kontaktinformation
Kommentarer
Hvornår vil du afsted?
Antal jægere
Kontakt os med en anden rejseforespørgsel
Et eller flere af de påkrævede felter er ikke udfyldt.
Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Der skete en fejl. Kontakt os venligst  her

Relaterede rejser

Se flere rejser
Potentielle vildtarter:

14 dage total

9 jagtdage

DKK  73.900
pr. person