Cougarjagt i Canada

Cougarjagt i Canada

Vores dygtige guide Kiff har overtaget Scott Fontain`s jagt på 9000 km2, noget af det bedste jagt som findes i Canada. Derudover leaser han katte jagt på forskellige områder, da ikke mange er specialister i denne form for jagt, som kræver dygtige hunde og en erfaren outfitter.
Reviret er beliggende i det naturskønne område nord for Lillooet og helt optil 100 Miles House. Reviret starter med bjergkæden Squamish og flader ud mod 100 Miles House, hvor det ender i en blanding af prærie og store skove, hvor Cougaren lever godt, når hjortene trækker ned fra bjergene, fra november og frem til foråret, hvilket er grunden til den høje trofæ kvalitet af specielt Cougar.

Hvornår vil du afsted?
Antal jægere
7 dages jagt ved 1:1
8 dages ophold med fuld forplejning
Afskydning af 1 Cougar
Jagtlicens og licens til Cougar
Skinning og transport i jagtområdet
Transport Vancouver/revir t/r
Pris baseret på kurs 6,7 $
Se komplet prisoversigt

DKK  83.300

pr. person
Få et tilbud

Reviret

Indkvartering

Priser

Downloads

Reviret

Reviret er beliggende i det naturskønne område nord for Hope og helt optil 100 Miles House. Reviret starter med bjergkæden Squamish og flader ud mod 100 Miles House, hvor det ender i en blanding af prærie og store skove, hvor Cougaren lever godt, når hjortene trækker ned fra bjergene og Stein Valley national park, fra november og frem til foråret, hvilket er grunden til den høje trofæ kvalitet af specielt Cougar. Et spændende distrikt der igennem en længere årrække har opfyldt adskillige jægeres ”drengedrømme”.  Jagten er afhængig af sne og foregår på følgende måder:

Man kører rundt i ATV, 4x4 eller snescooter indtil man har fundet noget frisk fod af Cat, han vurdere ud fra fodaftrykket om det er noget hundene skal sættes på, når hundene bliver sluppet, venter man til man kan høre eller se på Gps at de har sat cougaren og nu starter den meget spændende pürch indtil Cougaren og man skal være meget forsigtigt, føler den sig utryg, springer den på hundene.

Man har mulighed for at skyde Cougar, Bobcat & Los. Der nedlægges både HAN & HUN dyr. En spændende jagt der igennem en længere årrække har opfyldt adskillige jægeres ”drengedrømme”.

Arter der kan jages på dette revir:
Cougar – Los – Bobcat de jages i jan-feb, da det er en betingelse at der skal være sne, laver vi gerne billet som kan ændres, eller han leaser et andet område, hvor der er sne.

Indkvartering

Opholdet vil tage udgangspunkt fra byen ”Boston Bar” ca. 3 timers kørsel fra Vancouver lufthavn, opholdet er på Motel eller et lejet hus, camper eller lignende nær reviret så der ikke skal køres mere end højest nødvendigt. Opholdet er med fuld forplejning.

Priser

Prisberegning pr. jæger:

7 dages jagt ved 1:1
8 dages ophold med fuld forplejning
Afskydning af 1 Cougar (han tillader at der nedlægges Han/hundyr)
Skinning og transport i jagtområdet
Afhentning T/R Vancouver/revir.

Pris inkl. ovenstående............. USD 12.250,-

Eventuelle tillæg:

Flybillet + våben på fly
Licens til andre arter
Hjemtransport af trofæer
Forsikringer
Administrationsgebyr DKK 280 pr. jæger
Derudover skal der betales ”GOABC” gebyr USD  200,- pr. jæger, det er et gebyr, som alle udlændinge skal betale for at anvende den Canadiske natur.
Licens/Tag for Bobcat og Los er USD 43,- pr. stk og ulv USD 53,-
Skulle man nedlægge Los afregnes de særskilt til en trofæafgift på Los til USD 1.500,- og Bobcat USD 1.000,- man kan kun nedlægge én af hver art iflg. loven.
Skulle man mod forventning ikke få skudchance til Cougar er der ingen tilbage betaling, succes raten er 98% til dato.

 

Downloads

Klik her for at downloade PDF tilbud
Download

Har du spørgsmål?

Søren Sørensen
Tlf: +45 76 70 41 00
Mobil: + 45 21 22 75 70
soeren@buhlsjagtrejser.dk

Få et uforpligtende tilbud på denne Jagtrejse

Kontaktinformation
Kommentarer
Hvornår vil du afsted?
Antal jægere
Kontakt os med en anden rejseforespørgsel
Et eller flere af de påkrævede felter er ikke udfyldt.
Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Der skete en fejl. Kontakt os venligst  her

Relaterede rejser

Se flere rejser
Potentielle vildtarter:

7 dage total

6 jagtdage

DKK  37.585
pr. person