Topklasse dåhjortejagt i Polen

Topklasse dåhjortejagt i Polen på Darz Bor oktober 2019

Så kom Simon, Mark, Per og Kurt hjem fra en meget vellykket dåhjortejagt i Polen.
Darz Bor er bare vores bedste dåhjorte revir og der er kun 2 pladser i 2020 og 2021 begge år efter den 25. oktober.
Se Simon og Pers beretninger og gode billeder her:

Fed jagt, god indkvartering, dygtige guider, fantastisk natur, og generelt styr på tingene !

Simon, Mark, Per og Kurt

Hej Søren
Jeg var på reviret i 2017 og havde en fantastisk jagt, bookede reviret igen sidste år til oktober 2019 sammen med min søn og to venner.
Endnu engang leverede de varen, vi  var nok kommet i den tidligere ende af brunsten, hvilket gjorde det svært at finde hjortene og få dem fri til skud. Men de dygtige guider kæmpede alt de kunne, - og alle 4 jægere fik skudt fine hjorte og samlede resultat blev 9 rigtige pæne hjorte på 8 pürch !
Fed jagt, god indkvartering, dygtige guider, fantastisk natur, og generelt styr på tingene !
Turen er booket igen i år 2021
Med venlig hilsen
Simon

Turen startede natten til onsdag den 16. oktober hvor vi kørte mod Polen. Turen går ganske udmærket på trods af den lange kørertur. Vi ankommer til skovfogedboligen som ligger inde i reviret, ved 14 tiden og bliver modtaget af skovfogeden. Skovfogeden modtager os med åbne arme og kæmpe smil på læben. Virkelig en varm modtagelse! Vi får en hurtig rundvisning i huset og derefter anvist vores fine værelser og kommer på plads. Så får vi en let anretning før vi skal mødes med guiderne og derefter på jagt. Vi får anvist vores guide og køre afsted på første jagt. Det er meget stille på reviret, da brunsten ikke er startet endnu. Den første hjort bliver skudt torsdag morgen, men det er rigtig svært at finde hjortene, da de ikke grynter og ikke flytter sig. Fredagen bliver bedre, der skyder vi 3 hjorte, dog stadig uden brunsten er ordenligt i gang. Lørdag kommer der efterhånden godt skub i det hele og vi nedlægger 3 hjorte mere og hører mere og mere grynten i skoven. Humøret er højt og historierne flyver om hvad vi hver især har oplevet. Søndag morgen bliver de sidste 2 hjorte nedlagt hvor den ene uden tvivl var turens største hjort. Så spiser vi den sidste morgenmad og får pakket bilerne. Derefter bliver trofæerne vejet og vægten bliver justeret på de trofæer som stadig er lidt våde og vi kommer hurtigt til enighed og alle er tilfredse. Derefter får vi hilst af med vore værter, guider og tolk, hvor der er mange positive udtalelser i begge retninger. Så starter den 1100km lange køretur hjem til lille Danmark igen og forløber helt smertefrit, dog er vi trætte efter 5 dage med mange indtryk og oplevelser. Reviret er helt klart et besøg værd og indkvarteringen er helt fantastisk ved skovfoged parret i Wronie hvor man bliver behandlet som konger.
Med venlig hilsen
Per

Klik her for at se tilbuddet på dette revir....