Søn/far tur på hundyrsjagt i Skotland

Søn/far tur på hundyrsjagt i Skotland Jan 2023

Kasper og hans fader havde besluttet sig for en tur sammen, mens de begge fysisk kunne dette. Vi fandt sammen frem til en hundyrsjagt på et revir i Skotland, hvor dette var muligt og der kunne tages lidt hensyn til Kaspers fader på knap 70 år.
Dette lykkedes til fulde og begge havde en fantastisk tur og jagt på kronhind/kalv i det skotske højland og nedlagde sammen 11 stk. kronvildt på de 4 jagtdage med jagt 2:1.
Ingen tvivl om at de er kommet hjem med en masse gode oplevelser sammen i bagagen.

"Hundyrsjagt i Ross Shire er meget mere end bare jagt, det er en oplevelse som sætter sig...."

Kasper

Hej Henrik
Jagten i Ross Shire var helt fantastisk. Stalkeren og hans elev lavede et super arbejde og vi fik mulighed for skud til dyr hver dag.
Jagt i Ross Shire byder på et udfordrende terræn, hvor der stilles krav til jægerens fysik, udholdenhed og skydefærdigheder.
Stalkeren var god til at tilpasse jagten efter dagsformen på jægerne, det er vigtigt, når man har med folk tæt på 70 at gøre. Det lykkedes os flere gange at komme på korte skudafstande uden at blive opdaget af dyrene, så der var god tid til at få vejret og ro til at afgive velplacerede skud.
Området byder også på muligheden for mere udfordrende jagt for jægere med mod på en rigtig udfordring.
Bjergenes omskiftelige vejr gør, at dagene er våde og kolde, samtidig med at man skal bevæge sig over store afstande i terræn uden veje.
En fantastisk udfordring der krydrer jagtoplevelsen. For mig er det det ypperste, jeg har oplevet og det har bestemt givet mig smag på mere og endnu svære jagtformer.
Hundyrsjagt i Ross Shire er meget mere end bare jagt, det er en oplevelse som sætter sig.
Bedste hilsener
Kasper

Relaterede rejser

Se alle vores rejser

7 dage total

4 jagtdage

DKK  12.900
pr. person