RED LETTER DAY

RED LETTER DAY

Familie Svenningsen m.flere er netop kommet hjem fra duejagt i England - selvom vejret drillede nogle af dagene med meget regn osv. - så fik de sig alligevel nogle gode dage med udfordrende skud på de hurtige og svære skovduer!

Hej Henrik

Her er lige en kort beretning om vores tur til England efter duer.

Vi var hele 6 jægere afsted på 3 dages jagt, så skytterne havde nok og se til med og få os afsat i løbet af dagen. Men de gjorde et helt fantastisk job, og prioriterede virkelig at vi fik den bedst mulige tur! Man må virkelig sige man føler sig hjemme derovre, og er de rigtige hænder hvad angår duejagt.

Vejret var lidt blandet på vores tur. De havde ikke haft regnvejr i flere måneder, men det lykkedes jo selvfølgelig os og løbe ind i 1,5 dag med regn og lettere vind. Skytterne gjorde hvad de kunne for at finde duerne til os, og ALLE 6 jægere havde mindst én dag hver, hvor de skød fra 40-50 duer og op efter. Dvs. alle jægere havde mindst én god dag eller mere hvor der virkelig var duer i luften, og som bare ville slå på lokkerne! Når man først oplever én af de dage, hvor duerne bare vil slå på lokkerne, kan man ikke drømme om mere! Mange af os har virkelig fået vores drenge drøm udlevet, og mon ikke det bliver til en tur igen næste år!

De bedste dage for os 6 jægere lød på:
Michael: 102 duer
Lau: 91 duer
Jens: 71 duer
Poul Henrik: 71 duer
Thomas: 48 duer
Anders: 43 duer

Relaterede rejser

Se alle vores rejser
Potentielle vildtarter:

5 dage total

3 jagtdage

DKK  9.010
pr. person