Pankow bukke 2012

Hej Kenneth

Jeg lovede dig en lille historie fra Pankow og lidt billeder, så her er det så.

Det hele startede med at vores fly var 2 timer forsinket pga. en teknisk fejl, og da der ventede os en 5 timers lang køretur. Var vi faktisk lidt nervøse for om vi ville gå glip af den første aften. Vi blev da også lidt forsinkede, men jagtguiderne var tydeligvis tændte og meget hjælpsomme med bagage og sådan, så vi formåede til trods for forsinkelsen alligevel at nedlægge 2 bukke den første aften.

Næste dags morgen foregik i skjorteærmer, og vi havde ikke kørt mere end 1 km fra indkvarteringen før de første dyr stod på en eng. Efter en kort pürsch nedlagde jeg hvad der skulle vise at blive den første ud af en stribe på 4 bukke den morgen. Jeg havde mest indtrykket af, at vi på intet tidspunkt kørte længere end 300-400 meter før vi så nogle nye dyr, som ihærdigt blev studeret. Afskydningsplanen er 55 bukke årligt og der bliver selekteret imellem bukkene, så man får bare grønt lys til at skyde. Vi nåede aldrig ud til det sted som jagtguiden havde planlagt!
Men som sagt så blev det til 4 pæne bukke den første morgen for mit vedkommende, og de 2 andre jægere oplevede også en af de andre morgener at nedlægge 3 bukke hver.

Her er paraden efter de 2 første pûrsch – der ligger faktisk også en buk til venstre, men da det var en bastbuk, var jagtchefen lidt for stolt til at ville have den med i billedet.

Relaterede rejser

Se alle vores rejser

4 dage total

3 jagtdage

DKK  4.500
pr. person