Muflon med mere i Bulgarien

Muflon med mere i Bulgarien november 2019

Tom og hans 2 jagt kammerater besluttede besluttede, at de ville prøve kræfter med en "Muflon jagt med mere.." i Bulgarien
Her er deres beretning fra en succesful jagt :

"Fantastisk natur med jagt i 1.400 meters højde - jeg kan kun anbefale andre dette arrangement..."

Hej Henning.
Tak for en velarrangeret tur til Izvora i Bulgarien 21. - 26. november 2019.
På nær et uheld med en riffelkuffert under flyveturen på vej derned  – som Gamekeeper/Buhls-jagtrejser ikke var skyld i -  men hvor vi fik den nødvendige hjælp fra både dig, Konstantin (agenten i Bulgarien) og vores tolk, - var hele turen super god.
Fantastisk indkvartering, super dejlig mad, hvor blandt andet fik kød fra den første muflon der var super godt (mellemting mellem gammeldags oksesteg/kalvesteg.
Jagtorganisationen var kanon professionel og jagtførerne arbejde med stort arrangement og gjorde hvad der var muligt for at finde vildtet.
Jeg kan kun anbefale andre dette arrangement.
Vi var tre (Bo, Frank og mig) afsted, Frank ville gerne skyde en god kronhjort, hvilket er vanskeligt på den årstid – Frank så dog en stor hjort (ca. 8 kg.) men det var mørkt og et fejl trin gjorde at chancen – hvis det havde været muligt at skyde så sent – smuttede.
Bo og jeg selv skød en flot muflon, og jeg fik desuden en super keiler, som er opmålt til en bronzemedalje med 22,75 cm tænder.
Fantastisk natur med jagt i 1.400 meters højde – heldigvis kunne man komme frem i bil så gå turene var knapt så anstrengende.
Med venlig hilsen
Bo, Frank og Tom

Relaterede rejser

Se alle vores rejser
Potentielle vildtarter:

7 dage total

5 jagtdage

DKK  12.700
pr. person
Potentielle vildtarter:

5 dage total

3 jagtdage

DKK  16.500
pr. person