Mange duer i England

Mange duer i England august 2022

Lars Dun har været på duejagt i England med hans 3 jagtkammerater – og de oplevede masser af duer og nogle gode dage i skjulene på stubmarkerne.
Lars havde selv en meget stor dag, hvor både duetræk, vejr og skydning gik op i en højere enhed og endte med hele 253 skovduer på én dag – han har lavet egen lille gode beretning nedenstående fra deres tur
Der er generelt blevet nedlagt godt med duer i England i år – vi har krydret med lidt flere billeder fra andre gode dage i august fra vores jægere.

Alt i alt en god tur og et dejligt gensyn med området igen..."

Lars Dun

En lille beretning fra 4 dage på duejagt i England
Efter års Corona ventetid og udfordringer med div. aflyste fly blev det endelig vores 4 mands gruppe tur til igen at komme på duejagt i England, noget flere af os tidligere har prøvet og endda med et fint resultat så der kunne skrives en Red Letter day på CV´et, efter en vellykket jagttur hvor tingene er gået op i højre enhed.
Med et blik på dette års vejrudsigt, med en tør og varm sommer er det svært at gætte hvad man skal forvente af dette års duejagt men forventningerne er som altid store. De 4 dages duejagt bød på lidt blandet vejr, til start var det et par fine dage med lidt vind, og en blå himmel med spredte vatskyer og flyve glade duer, det blev en god start med fine tal ganske tæt på de røde tal og for en enkelt blev det en flot dag med hele 253 duer på paraden.
De sidste 2 dage bød på lidt mere blandet vejr med regnbyger og knap så mange duer i luften, det lykkes dog igen for en enkelt af os at få rigtig fin dag med bl.a. 46 krager på paraden.
Alt i alt en god tur og et dejligt gensyn med området igen, hvor alle fik en god oplevelse med gode jagtdage og hvor passionen for duejagten igen kunne udleves til fulde.
Rejsen var som altid arrangeret med Gamekeeper & Buhls, hvor Henrik og hans team igen har hjulpet med en gennemført og professionel arrangeret jagtrejse.
Med venlig hilsen
Lars