Kronhjorte i der skotske højland

Kronhjorte i der skotske højland

Tomas og Jørgen er netop kommet hjem fra det skotske højland - hvor de har udfordret de skotske kronhjorte på deres hjemmebane, nemlig i de stejle bjerge på vestkysten af Skotland!

De havde en fantastisk tur og beretter selv om den her:

Om aftenen tog vi ud på et nyt revir der lå lidt lavere omkranset af skov. Her skød vi to hjorte indenfor 30 minutter, så lykken kan vende hurtigt !

Jørgen Ladefoged

Hej Henrik

Selvom vi knap er kommer hjem fra turen til Strontian i uge 36 er tankerne allerede på at gentage succesen næste år.
I løbet af de tre dage fik vi nedlagt 4 hjorte hvoraf de 2 var rigtig pæne flotte efter Skotske forhold.
Turen startede torsdag med rigtigt tåget vejr og regn, men vi havde alligevel en hyggelig dag på bjerget. Det blev ikke til nogen hjorte, men vi så flere flokke i det fjerne ,så troen på succes var hele tiden til stede.

Om aftenen tog vi ud på et nyt revir der lå lidt lavere omkranset af skov. Her skød vi to hjorte indenfor 30 minutter, så lykken kan vende hurtigt !

Fredag var vejret blevet endnu værre så vi havde aftalt med Neil ikke at tage ud før henunder aftenen. Det var en kærkommen lejlighed for undertegnede til at få købt et par nye støvler da sålerne var faldet af dem jeg havde med. Vi så et par hjorte men disse var ikke egnet til afskydning. Lørdag havde vejret ændret sig og var helt fantastisk. Vi fik efter et par timers stalking øje på en rigtig fin hjort som viste sig at være en 10-takker med kroner. Efter at have sneget sig ind på denne via et vandløb samt kravlet på alle fire lykkedes det Jørgen at nedlægge hjorten. På vejen tilbage så vi endnu en hjort som undertegnede skød.

Alt i alt vil jeg betegne området som helt fantastisk med en god variation af både stejle bjerge men også mere tilgængelige arealer hvor alle kan være med. Stalkeren Neil var ikke bare dygtig men også super behagelig at være sammen.

Vi havde lejet en riffel på stedet og også her var tingene i top. Jeg kan klart anbefale dette !

Nu gælder det bare om at tælle ned til næste år.

/Jørgen & Tomas

Fra Jørgen:

Hej Henrik

Trods dårligt vejr de første dage har det været en fortræffelig tur med en meget behagelig og flink stalker, vil helt klart anbefale stedet og dit firma.
Tomas sender billeder til dig
Mine ønsker og forventninger blev helt opfyldt, herligt
Desværre kunne vi jo ikke overnatte på gården som ville have gjort det lidt lettere, men der hvor vi boede var de også rigtig flinke og imødekommende men havde svært ved at få tørret vort tøj

Med venlig hilsen

Jørgen Ladefoged