Kombi familie- og jagttur

Kombi familie- og jagttur

Jan og Tom Damkjær + fruer, ville gerne lave en kombi familie- og jagttur til det skotske højland for at opleve dens storslåede natur og prøve kræfter med det skotske kuperede højland – de oplevede begge dele og med stor tilfredshed – læs. deres egen beretning fra turen og nyd de flotte højlandshjorte og naturen på billederne

Som noget nyt havde vi vores kone/forlovede med. Dette kan varmt anbefales når turen går til Skotland.

Jan og Tom

Her er et lille resume fra vores tur til Strontian, Skotland uge 42:

Vi, min bror og jeg, har været en tur i det Skotske højland efter højlands hjorte. Som noget nyt havde vi vores kone/forlovede med. Dette kan varmt anbefales når turen går til Skotland.

Vel ankommet til Estatet blev vi modtaget af vores stalker Neil, der senere skulle vise sig at være et yderst behagelig og ualmindelig professionelt bekendtskab.

I løbet af fire jagt dage, med mere eller mindre anstrengende strabadser, lykkedes det os at nedlægge to hjorte hver. Det var alle fire stærke hjorte, men især to af dem skiller sig, da det efter skotsk målestok er rimelig store hjorte.

Vi har kun ros tilovers for hele arrangementet. Alt fungerede som planlagt. Især Neil skal have en kæmpe ros og tak for hans indsats, venlige og hjælpsomme væsen og ikke mindst en meget professionel tilgang til jagt og afskydnings politik. Flere gange måtte vi bedrøvet sænke riflen, da hjorten var for ung og stærk.

Vi anbefaler gerne Gamekeeper og revir Strontian, Skotland

Relaterede rejser

Se alle vores rejser

6 dage total

5 jagtdage

DKK  17.500
pr. person
Potentielle vildtarter:

6 dage total

5 jagtdage

DKK  15.950
pr. person