Kæmpe parykbuk nedlagt i Ungarn

Kæmpe parykbuk nedlagt i Ungarn maj 2023

Rasmus har gennem hans jægerliv nedlagt mange og tilmed store bukke, han har dog aldrig nedlagt en parykbuk, så dette var hans store ønske.
Efter at have hørt flere partnere i både Rumænien, Bulgarien, Polen og Ungarn, kom en af vores partnere fra Ungarn tilbage og berettede om, at der var set en stor parykbuk på et af deres revirer. Hvis Rasmus stadig var interesseret, ville de lade den gå til ham og give ham forsøget, hvis han kunne komme til Ungarn med forholdsvis kort varsel.
Der skulle kun ét opkald til og Rasmus var straks fyr & flamme og sagde med det samme: ”det giver jeg en chance og jeg kan køre i overmorgen”
Bum og sådan turen var en realitet. Rasmus begyndte køreturen fra Brædstrup, og til reviret var der ca. 1.500 km. Rasmus ankom om morgenen kl. 04:30 og tog direkte på jagt, hvor de faktisk så parykbukken. Bukken gav dem ikke en skudchance, da der lagde en rå imellem dem, som de ikke havde observeret og den tog bukken med i skoven på ca. 300 m afstand. Det var et område med en del skov, så det var ikke lige til, hvor man kunne ”træffe” ham igen.
Én morgen lykkedes det dog Rasmus og guiden at finde ham i skoven og efter en spændende pürsch, lykkedes det at nedlægge parykbukken med et velrettet skud og hermed var et stort ønske opfyldt for den store bukkeentusiast.
Bukken blev taget direkte med til Danmark og afleveret ved konservator til fuld montering. Det bliver spændende at se det færdige resultat.
Se en lille kortfilm fra Rasmus her:
https://www.gamekeeper.dk/tv/#