Super jagt på Mauritius juni/juli 2019

Jagt og Fiskeri på Mauritius 2019

Torben og Sonja Johansen mødte op på vort Road Show,  hvor vi fik en snak om Mauritius.
De bookede efterfølgende og fik til fulde indfriet deres forventninger.

Vores rejse til Mauritius forløb fuldt tilfredsstillende
og alt levede fuldt op til det lovede og til vores forventninger.

Torben Johansen

Hej Søren
Her følger en kort beskrivelse af vores rejse og jeg vedhæfter et par billeder af Rusahjorten.
Efter  en problemløs rejse med 2 lange flyvetur..e via Dubai, blev vi afhentet i lufthavnene og kørt til vort hotel med et dejligt værelse med udsigt til vandet og en flot park. Restauranten på hotellet var af meget høj kvalitet med meget varierende retter fra dag til dag.
Vores oplevelser rundt på øen foregik med hyret "lokal Taxi".
Det var særdeles godt, chaufførerne var meget vidende, både om hvad vi så og om øens historie, og de fortalte med glæde om begge dele.
Jagten på Rusahjorten forløb fint. Vi blev afhentet på hotellet og kørt op på højsletten, hvor den lokale jagtklub havde et kæmpe jagthus med alt hvad man kan ønske sig når der skydes meget vildt. "Huset" blev brugt til trykjagterne hvor meget vildt skal ordnes straks og i kølehus.
Efter kontrolskydning af riflen kørte vi ud det store plateau i ca 800m højde for foden af bjergene. Arealet var på ca 6000ha og hegnet fra sukkerrørs markerne, som det ville være en katastrofe hvis dyrene kom ud i. Sukkerrør er næsten den eneste afgrøde der dyrkes på øen og jeg kan nemt forestille mig ødelæggelserne med en flok Rusahjorte ude i dem, og at det vil være næsten umuligt at få dem skudt væk.Vi pürchede rundt i nogle timer, og vi så rigtigmange dyr der var kommet ned fra bjergene for at æde på græs sletten, men enten var hjortene ikke store nok eller også kunne vi ikke komme i nærheden af .
Jeg havde sagt at jeg meget gerne ville skyde en der var gammel, så vi ændrede nu jagt metoden til at jeg skulle sidde på post, og hjælperen skulle forsøge at trykke dyrene ud til mig.
Det lykkedes fint, efter nogen tid begyndte der at passere dyr forbi os på en veksel ca. 170 m ude. Der passerede vel ca 2x50 dyr men ingen stoppede der var store nok, men så som en af de sidste i flokken kom der en gammel Rusahjort- der blev sagt skyd- den sprang som en råbuk der havde fået en bladkugle, og den løb kun ca 15 m
Med venlig hilsen
Torben & Sonja Johansen

 

Relaterede rejser

Se alle vores rejser
Potentielle vildtarter:

11 dage total

7 jagtdage

DKK  47.800
pr. person