Hundyrsjagt i Skotland

Hundyrsjagt

Ole Noe og hans kæreste Anna, har været på hundyrsjagt i Skotland på kronhind og kalve, de beretter begge om en fantastisk tur i det til tider barske skotske højland og om en masse gode pürsch og jagtoplevelser samt en række udfordrende riffelskud!
De nedlagde tilsammen ikke færre end 28 kronhinder og kalve på deres 5 jagtdage!

Det er et enestående landskab at få mulighed for at jage i. Floder, enge og skov i bunden og så ellers åbent højland, hvor jagten foregik.

Ole og Anna

Det er et enestående landskab at få mulighed for at jage i. Floder, enge og skov i bunden og så ellers åbent højland, hvor jagten foregik. Vejret var udfordrende med megen regn og blæst, og derfor var der ikke så meget kronvildt ude i det åbne som normalt. Vi så dog adskillige rudler med hinder og kalve hver dag, og kom på skudhold 2-3 gange dagligt. Skytten er en meget kompetent og erfaren stalker, der forstår at udnytte mulighederne godt. På de fem jagtdage nedlagde vi 28 hinder og kalve. Logistikken omkring turen fungerede fint. Vi boede i den ene del af et dobbelthus på godset. En god og hyggelig indkvartering, hvor der heldigvis var mulighed for at få tørret tøjet og grejet mellem jagtdagene. Det er absolut et sted vi kan anbefale, og et sted vi gerne vender tilbage til igen.

Relaterede rejser

Se alle vores rejser
DKK  0
pr. person