Flere hundyr i Skotland

Flere hundyr i Skotland

Anden gruppe er netop kommet hjem fra testjagtsreviret i Sutherland og de havde en fantastisk tur - de stod op til nyfalden sne og frostklar vejr - de nedlagde 20 kronhinder og kalve fordelt imellem sig!

Nyd de dejlige billeder fra turen + lidt tekst fra nogle af deltagerne:

Det er ikke et sted hvor man skyder de store flotte hjorte eller hinder. Det er et sted hvor man skyder de svage kalve og hinder, som ikke overlever vinteren eller de mindre heldige hjorte rent genetisk

Frederik Althoehn

Hej Henrik

Vi havde en rigtig dejlig tur. Stalkerene var fantastisk dygtige og imødekommende og boligen var meget komfortabel. Maden som vi kunne bestille var ligeledes meget fin og prisen fornuftig. Særligt dejligt var det at maden blev bragt til hytten mens vi var på jagt og var derfor klar til blive varmet når det passede os.
Jeg vil naturligvis besvare spørgeskemaet og sende dig en masse billeder. De kommer i flere mails da de fylder en del :)

Tak for en god tur!

Mvh. Frederik Althoehn

Nicolai Sehested:
Kære Henrik,

Vi havde en fantastisk jagt i Skotland, og nød det meget. Helt sikkert en sted vi vil besøge igen.

Det er ikke et sted hvor man skyder de store flotte hjorte eller hinder. Det er et sted hvor man skyder de svage kalve og hinder, som ikke overlever vinteren eller de mindre heldige hjorte rent genetisk. Det synes jeg er yderst tiltalende, og det giver mig en bedre jagtoplevelse. Det skal jægere være opmærksom på, da nogen nok vil ønske at skyde store og flotte dyr, fremfor regulere i en sund bestand.

Ha’ en god dag,
Mange hilsner Nicolai

Christian Borelli-Kjær
Kære Henrik,

Det var en fantastik tur, super godt sted - jeg udfylder gerne skema og sender billeder + detaljer i morgen eller onsdag.

Christian