Hundyrsjagt i Polen

Hundyrsjagt i Polen Jan. 2024

John ville gerne introducere hans søn for riffeljagten. Valget faldt derfor på en hundyrsjagt i Polen til denne introduktion. Det blev en super oplevelse for både far og søn.
Læs her deres beretning fra turen:

"en super oplevelser og godt udbytte..."

John og Jens

Vi har haft en god tur med masser af spændende jagtoplevelser på pürsch efter rå/lam sammen med venlige, sympatiske og professionelle polske jægere/guider, der begge vidste, hvor råvildtet skulle findes i det hvide vinterlandskab. Formålet med rejsen var at introducere vor søn Jens til riffeljagtens spænding og sværhedsgrad. Råvildtet i spring var der meget af. Vildtet stod altovervejende på de store marker, som krævede en god forsigtig lang pürsch for at komme ind på skudhold. Grundet disse forhold, skulle der afgives skud på noget længere hold (+100 meter /150 meter) end man sædvanligvis er vant til i Danmark. Allerede tidligt på førstedagen lykkedes det ham at nedlægge sit første stykke råvildt, og måtte igennem traditionen med at få tegnet 'røde' streger i ansigtet :)
Vi har begge fået en super oplevelser og godt udbytte. Vor søn er solgt til riffeljagten og taler allerede om den næste tur. Så måske haglbøssen må blive tilbage i skabet fremover :)
Med jæger hilsen John og Jens