Højlandshjorte fra Skotland

Højlandshjorte fra Skotland oktober 2022

Peter og Annette er for 3. gang på jagt på vort fantastiske revir Alness lidt nord for Inverness.
De havde igen en rigtig god tur og fik nedlagt 4 kronhjorte!
Peter har lavet en god beskrivelse af jagten og nogle af højlandets hurtige og spændende opstående situationer:

"Vi har endnu engang haft en fantastisk tur ..."

Peter

Hej Henrik
Vi har endnu engang haft en fantastisk tur op til Peter og David på Alness.

Vi kom lidt sent frem pga. lidt vanskeligheder ved easy rental, vores egen skyld pga. jeg havde skrevet et debitorkort på som betaling men også pga. et noget stift system da vi ville ændre vores bil booking som følge af det . Det lærer man af 😊.
Ved bilfirmaet mødte vi nogle fra det fly vi havde været med som kunne genkende vores våbenkufferter og kunne fortælle os at de have fået en særdeles hård medfart af bagagepersonalet i lufthavnen, det lærte vi så senere af😕
Ellers blev vi mødt med kram og gensynsglæde af Peter sent søndag aften.
Vi skulle starte med at skyde ind mandag morgen og det kostede nogle ekstra patroner efter gårsdagens medfart af våbenkufferterne.
Vores stalker David havde sin første sygedag i 40 år mandag så vi gik en tur og nød hinanden.
Tirsdag skulle vi på jagt og da viste det sig at Annette sigtekikkert desværre ikke var stabil efter de slag den havde fået, så det kostede en længere eftersøgning inden David og Annette fik af fanget den Hjort hun skød til. Efterfølgende lånte hun en rigtig fin riffel af Peter.
Senere på dagen skød jeg en Hjort på 30 meters afstand som pludselig kom løbende direkte ned mod os fra højderne. En meget spændende og hurtig situation!
Dagen efter var det koldt blæsende og tåget, men David viste endnu engang hvad næsten 50 år som stalker og mere end 12.000 stk. kronvildt på samvittigheden betyder når vejret er svært!
Han fandt to fine hjorte mere til os, igen en hurtig situation, denne gang til Annette som skød en fantastisk smuk gammel Hjort med anlæg på Davids skulder på under 30 meter.
Senere skød jeg en fin Hjort efter en superspændende intens pürsch mellem ca. 50 hundyr og 15 andre hjorte hvor der stadig var fuld gang i det brunstscenarie.
De sidste to dage nød vi med sightseeing.
Bedste hilsener
Peter

Relaterede rejser

Se alle vores rejser
Potentielle vildtarter:

6 dage total

5 jagtdage

DKK  19.900
pr. person