Højlandshjorte i Skotland

Hjortejagt-skotland

Højlandshjorte i Skotland

3 unge jægere fra Sønderjylland drog afsted på deres første jagtrejse, for at prøve kræfter med de skotske højlandshjorte. De fik en oplevelse de aldrig vil glemme! Efter lidt problemer med at finde en lejebil til dem da alle 3 var under 21 år og derved umuligt i GB, fik vi headstalkeren til at afhente dem i Edinburgh Airport.
De 3 unge jægere havde på forhånd bestilt 4 kronhjorte - men det blev til hele 8 højlands hjorte - skytten lod dem nedlægge nogle flere og mindre afskuds hjorte!
Det blev også tid til at låne skyttens fiskestang og fange nogle friske bækørreder/brownies i nogle af skovsøerne.....

Se de dejlige billeder fra turen og Jacob´s egne ord:

Højlandshjorte i Skotland Højlandshjorte i Skotland Højlandshjorte i Skotland Højlandshjorte i Skotland Højlandshjorte i Skotland Højlandshjorte i Skotland Højlandshjorte i Skotland Højlandshjorte i Skotland Højlandshjorte i Skotland Højlandshjorte i Skotland Højlandshjorte i Skotland Højlandshjorte i Skotland Højlandshjorte i Skotland Højlandshjorte i Skotland Højlandshjorte i Skotland Højlandshjorte i Skotland Højlandshjorte i Skotland Højlandshjorte i Skotland Højlandshjorte i Skotland

Vi havde en helt fantastisk tur!

Jacob

Hej Henrik

Vi havde en helt fantastisk tur!! Jeg sender der nogle billeder fra turen
Det første billede er kristian med sin første hjort, som blev skudt den anden jagt dag. tirsdag var en meget hård dag, kristian skød hjorten ca. 18:00, Kristian og Mikkel trak hjorten ned til argoen, neil og jeg fortsatte jagten uden held. onsdag skød vi 4 hjorte, kristian skød en hjort tidlig morgen, jeg skød en omkring klokken 12:00 (billede 2). Mikkel skød 2 hjorte om aftenen ca. klokken 19:30 (billede 3 og 4). Torsdag skød kristian en om formiddagen og jeg skød 2 små om aftenen ca. klokken 19:00. hvis du vil have flere billeder af hjorte eller af naturen kan du bare skrive. Flot terræn og kanon sted! :)

Venlig hilsen
Jacob