Hjortejagt i Bor

Hjortejagt i Bor

Min Far og Thomas oplevede fuld puls midt majsen, midt i "mekka" stod de, og afventede skudchance, dette var dog ikke nemt da hjortene trak rundt hele tiden, visse steder var majsen lav, det var sådanne steder skudchancen skulle komme.

Carsten Greve

Tak for en fantastisk tur til Bor

Min Far havde igennem mange ønsket at skyde en kronhjort, nu da han i sommers var blevet 70 år - blev det besluttet at nu skulle det være..

Min Far Helge, Fætter Thomas og Jeg fik booket en tur efter brunsthjort i Polen

Efter en laaang ventertid, nåede vi 15 sep og turen kunne starte, turen til reviret gik uden problemer, vi blev godt modtaget og fik anvist vores værelser, som lå i et tilstødende annex/ hus (fantastisk) efter lidt at spise skulle vi på jagt, vi havde inden turen fået at vide at hjortene var begyndt at brøle - så vi var spændte.

Jeg og min guide Marek kørte ud til en majsmark (dem var der mange af) hvori der var eng, Marek fortalte der lå en søleplads og han havde opserveret en god hjort tidligere, på plads kom vi, mig siddende på en stol, han oppe i et træ for at kunne opservere udover majsmarken.
Efter et par timer - hvor jeg godt nok tænkte om dette var helt stedet vi fandt hjorten, blev mine tanker gjort til skamme, pludselig kan han se et gevir ude i majsen, hold da op hvor kom jeg hurtigt op i træet for at se -  puhaa pulsen kom op
Ned igen og gøre klar, da den havde kurs mod vores eng, inden vi fik sat skydestok op stod den allerede på engen og kiggede mod os, vi stod musestille og afventede han næste træk, det var mod sølepladsen, han skulle dog lige sikrer hvad det var for et par skikkelser der stod på "hans" plads - det fik han en perfekt hjertekugle af, efter skuddet trak han mod majsen igen, jeg nåede dog at få sat en kugle mere i ham, og væk var han, efter at havde ledt lidt efter ham, fandt min guide hjorten liggende forendt for to perfekte kugler, glæden var enorm, efter bare 2 timer havde jeg skudt en fantastisk hjort på 5.7 kg.

Hjemme ventede de andre, og glæden var stor, med jagthornsblæsning og en forfriskning - fantastisk start på turen

Resten af min tur gik med at se efter en spændende buk, (dem er der mange af) en fantastisk kravle tur på over 150 m udover åben mark. lykkedes det også at få en buk.

Helge og Thomas så ingenting, 31 grader gjorde at brunsten ikke rigtig kom i gang.

På 2. dagen faldt temperaturen, pludselig kom der gang i hjortene, dog i majsmarkerne, da svampeplukkere ifølge guiderene havde skubbet dem derud.

Min Far og Thomas oplevede fuld puls midt majsen, midt i "mekka" stod de, og afventede skudchance, dette var dog ikke nemt da hjortene trak rundt hele tiden, visse steder var majsen lav, det var sådanne steder skudchancen skulle komme.

Morgenen efter var de i samme marker, og oplevede hjortejagten for fuld udblæsning igen, op og ned af majsrækkerne efter hjortene.

Helge fik en skudchance og udnyttede den ved et halskud, hjorten gik alligevel langt, efter der kom en hund på, blev hjorten fundet forendt, OG HVILKEN HJORT 9,06 kg Glæden var enorm, efter bare 2 timer havde jeg skudt en fantastisk hjort på 5.7 kg.