Gustav og Betina i England

Gustav og Betina i England marts 2024

Gustav havde inviteret hans frue Betina med på en jagttur til England efter muntjac og CWD. Gustav nedlagde både nogle flotte muntjac og CWD og Betina nød at være med på jagten.

Læs her Gustavs egen beretning fra turen:

der var dyr overalt, fantastisk oplevelse..."

Gustav & Betina

Hej med jer

Vi er lige hjemvendt fra en fantastisk jagt og rundtur, omkring Woburn i England, vi var afsted i perioden d. 20 - 24 marts.
Jeg havde taget min bedre halvdel med som ledsager, det gik over alt forventning, hun var med ude på jagt 2 aftener. Vi besøgte Woburn dyrepark og den sidste eftermiddag kørte vi på rundtur i området, hvor vi så Blechley Park og lidt shopping.
Hun overvejer nu selv at få jagttegn.
Den første morgen mødtes jeg med 2 andre jægere, og vi blev hver især kørt ud i området, jeg skulle gå efter muntjac. Vi så flere også en god muntjac buk, men fik den ikke fri til skud. Om eftermiddagen kørte vi ud igen, denne gang efter en CWD. De havde set en rigtig god CWD-buk på en lille rapsmark. Efter at have pürschet rundt i en god time, satte vi os på anstand på en bakketop, lidt efter kom der ud fra en lille skov en god muntjac buk. Han gik sammen med et hundyr, som gjorde, at jeg havde svært ved at få ham fri, og han stoppede aldrig. Jeg skød til han, havde en ok fornemmelse, men desværre sad skuddet for langt tilbage. Pis, men heldigvis har de på stedet en rigtig god schwiesshund, så bukken blev fundet næste formiddag.
Om morgenen på dag 2 gik vi efter CWD. Fandt en god buk, men fik aldrig ham på skudhold. Om eftermiddagen gik vi igen efter CWD, vi kom ud til et nyt område, hvor der var dyr overalt, fantastisk oplevelse.
På den aften så vi i mellem 40-50 CWD, og 20 min. i for mørkt, skød jeg en god CWD-buk på en brakmark. Så var trofæerne i hus. Den sidste morgen gik vi efter en muntjac buk mere, vi så også både muntjac og CWD-bukke, men de var ikke skudbare.
Vi stoppede derefter jagten og brugte resten af dagen på udflugt sammen med fruen.

Mange tak for nogle gode dage og jagtrejse
/Gustav Klemmensen

Relaterede rejser

Se alle vores rejser

4 dage total

3 jagtdage

DKK  8.780
pr. person