Guldbuk i 60 års fødselsdagsgave

Guldbuk i 60 års fødselsdagsgave England Maj 2023

Vi blev kontaktet af Bee, som er Christians hustru, hun ville gerne give Christian en speciel 60 års fødselsdagsgave. Bee berettede, at Christian har gennem et langt jægerliv nedlagt rigtigt mange (over 250) og tilligemed også mange flotte bukke, men aldrig en buk i guldmedaljeklassen. Sådan én ville hun gerne forære ham i fødselsdagsgave.
Vi gik i tænkeboks og kom frem til et af vores gode bukkerevirer i det sydlige England, der også tidligere har leveret store medaljetrofæer. Uden at kunne give nogen form for sikkerhed for en guldmedaljebuk, faldt valget på dette revir.
Gaven blev modtaget med stor glæde og forventningens glæde var allerede at spore, så datoen blev sat til 1. uge af maj. Det var med stor spænding, da også revirets stalker meddelte, at de havde observeret flere store bukke i bast i månederne tidligere.
Gaven og forventningerne blev fuldt ud indfriet. Christian nedlagde ikke mindre end 4 bukke, hvoraf de 3 bukke med næsten garanti vil holde Guld, Sølv og Bronze.
En yderligere appelsin i turbanen var, at de havde nogen bekendte, som også var på jagt i England kun ca. 1 time derfra. Dem mødtes de med en eftermiddag/aften på deres revir og her nedlagde Bee ikke mindre end 4 muntjacs, hvoraf den ene muntjac buk også er en guldmedalje.

Christian beretter selv fra jagten her:
Et rigtigt smukt og dejligt Engelsk gods og revir at jage på.
Guiderne var kompetente og samtidigt godt selskab både under og efter jagten.
Stærkt råvildt stamme.
Et revir og område vi gerne vil tilbage til.

Relaterede rejser

Se alle vores rejser
Potentielle vildtarter:

3 dage total

3 jagtdage

DKK  10.800
pr. person