4 Skotske højlands kronhjorte

Første hjortejægere hjemvendt fra Skotland september 2019

Thomas og hans kæreste Pia og hendes fader – ville prøve kræfter med de skotske højlands kronhjorte – de er lige hjemvendt og de 2 jægere nedlagde tilsammen 4 højlands kronhjorte og havde en fantastisk tur – læs beretningen fra Thomas:

Jeg vil godt på stående fod love at det ikke er sidste gang vi besøger Strontian, Neil og hans familie - så tak for alt.

Thomas Nord-Larsen

Kære Henrik
Tak for en herlig tur til det skotske. Vi kom hjem i går, fyldt med fantastiske indtryk.
På trods af at brunsten ikke var begyndt og dyrene vist var lidt sværere at finde end vanligt lykkedes det at skyde de fire hjorte vi havde sat næsen op efter. Jeg er sådan set glad for det ikke var alt for nemt idet det betød flere herlige jagtoplevelser med en meget dygtig og engageret skytte!!
Min svigerfar var inden turen bekymret for om han med sine 73 år var blevet for gammel, men Neil var enormt god til at spotte det rigtige tempo og det rigtige terræn, så det fandt det rigtige niveau. Neil var vist selv gået hen og var blevet bekymret for om vi ville nå det og kaldte derfor sin far og sin ven Shaun ind så vi to gange blev guidet 1:1. Han selv er fantastisk kompetent og desuden rigtig godt selskab.
Jeg vil godt på stående fod love at det ikke er sidste gang vi besøger Strontian, Neil og hans familie. Så tak for alt.
Dbh
Thomas