Se video fra en succesfuld drivjagtsdag i Polen

Én dags drivjagt i Polen

Vi havde årets første drivjagt dag den 1. oktober 2019 på et af de ni fremragende polske statsrevirer som Gamekeeper & Buhls Jagtrejser har skrevet kontrakt med.

Revirerne råder over fremragende jagtorganisationer og er eksperter i at arrangere jagter for udenlandske jægere.
Man har gennem 50 år bygget drivjagterne op på en helt anden måde, hvor man kombinerer drivjagterne på forskellige revirer. Ved at samarbejde med alle revirer på de i alt godt 130.000 hektar,  har de 151 drivjagtsdage til rådighed, og de kan derfor tage det bedste af det bedste. Der jages ofte kun én dag på hvert revir, så bliver jagt trykket ikke for hårdt.

På de disse revirer ligger man i gennemsnit normalt fra 1,75 og op til 2,49 stykker vildt pr. mand pr. dag - beregnet på 246 jægere fordelt på 26 hold og 78 jagtdage.  Det er resultater, som man normalt skal til Ungarn eller Bulgarien for at opnå.

Der tilbydes indkvartering af høj klasse -  lige fra indkvartering i den jagtansvarliges egne jagthuse, til det mest luksuriøse hoteller med alle tænkelige faciliteter.
Disse jagter ligger ikke i den billige ende, men en gang imellem er det bedre at betale lidt mere og så få de jagtoplevelser, som man drømmer om.

Se billeder og videoer fra den første jagt dag, som indfriede vores forventninger til fulde og vi glæder os til de kommende dage og de næste jagter.

Klik her for at se videoen...

Klik her for at se et tilbud fra det revir hvor videoen er optaget...