Drivjagt i Polen

DRIVJAGT I POLEN

Her er Carsten´s egne ord og beretning fra drivjagten:

Hej Henrik & Kenneth
Vi var 12 venner der tog på drivjagt ved Walcz i Polen fra den 4-8. oktober, vi ankom ved 18 tiden efter 10 timers kørsel fra Nykøbing Mors.Vi blev modtaget af vores tolk Lydia en meget flink dame, der viste os ind på pensionatet, hvor vi lige kunne nå en øl inden maden blev serveret. Flere af deltagerne havde flere gange været i Polen, sagde samstemmende at indkvartering og mad havde de ikke fået bedre i Polen.

Dag 1. Vi startede ud regnvejr, og det blev kun værre i løbet af dagen. I første såt blev der anskudt et vildsvin, derefter havde vi  4 skov såter uden vildt inden frokost. Efter frokost ville jagtlederen prøve en majsmark da svinene ikke var i skoven, der kom hurtig drev i majsmarken men hundene kunne ikke få svinene ud, der kom dog en enkel som der blev skudt forbi. Syvende såt var en blanding af skov og marker, der blev skudt 4 svin og forbi til en. De sidste 3 såter var også ”tomme” der var dog en ræv i den sidste. Trætte og våde kom vi hjem til et velfortjent bad, god aftensmad og en hyggelig aften, med håb om mere vildt den efterfølgende dag.

Vi blev modtaget af vores tolk Lydia en meget flink dame, der viste os ind på pensionatet, hvor vi lige kunne nå en øl inden maden blev serveret. Flere af deltagerne havde flere gange været i Polen, sagde samstemmende at indkvartering og mad havde de ikke fået bedre i Polen.

Carsten

Dag 2. Efter god morgenmad var vi klar til anden dagen. I de første syv såter blev der skudt 1 hind og forbi 2 svin, så vi var ved at være modløse, men fra ottende såt begyndte kronvildtet at vise sig, og dagen endte ud med en ulige 8ender kronhjort, en spidshjort, 3 hinder, en kronkalv og 1 anskudt kronkalv. Bedre end dagen før, men en del mindre end både vi og Gamekeeper havde håbet på. Vi holdt dog modet oppe, da vi skulle på et nyt terræn dagen efter, og vores tolk havde talt med dem, og de fortalte at de havde godt med vildt.

Dag 3. Efter en times kørsel fra hvor vi boede ankom vi forventningsfulde til det nye terræn. Vi fik at vide de to første såter var engarealer med kronvildt, og resten af dagen var skov såter med svin. Vi var dårlig nok kommet på plads før det væltede ud med kronvildt. Vi skød 13 stk. i denne såt en ulige 16ender kronhjort på ca.7 kg. en spidshjort, 9 hinder og 2 kalve, en helt fantastisk såt. Næste såt lagde ved siden af, der blev skudt forbi en hind. Derefter skulle vi i skoven og skyde svin, der blev skudt en i tredje såt og forbi en. I de sidste syv såter var der desværre intet. Det skal siges at i de sidste syv såter var det meget tydligt at der havde været masser af svin i løbet af natten. Desværre viste det sig at skoven var fyldt af frø og svampe samlere, som var skyld i at der intet vildt var.
Alt i alt skød vi 26 stk. vildt, mindre end vi havde håbet, og mindre end Gamekeeper havde håbet. Vi er i hele gruppen ikke i tvivl om at Gamekeeper  har gjort alt for at vi skulle have en fantastisk tur med masse af vildt, men det er jo jagt på den frie vildtbane. Til sidst skal det siges at Gamekeeper lavede en yderst fair slutafregning på grund af det ”manglende” vildt. Hovedparten af gruppe er klar til en ny tur næste år, dog senere på sæsonen.

Relaterede rejser

Se alle vores rejser
DKK  0
pr. person
DKK  0
pr. person

5 dage total

3 jagtdage

DKK  8.300
pr. person
DKK  0
pr. person