Drivjagtsdag på Brande skydebane

Drivjagtsdag på Brande skydebane

For at alle kunne være max. forberedt på efterårets kommende drivjagter inviterede vi alle dem, der havde booket en drivjagt hos os, til en skyde dag på Brande Skydebane, hvor drivjagt og skud til bevægelige mål var i fokus!

Dagen var en succes og vi har modtaget rigtig mange gode tilbagemeldinger fra garvede og nyjægere, da her til efteråret skal med Gamekeeper på drivjagt.

Det var en fornøjelse at se de nye jægere, der skulle forsøge at skyde til bevægelige mål for første gang, hvordan de i løbet af få serier og med gode råd og fif fra de meget kompetente riffelskytter og instruktører Thorkild og Leif, på kort tid forbedrede deres skydning og gik derfra med god selvtillid og følte sig klar og glædede sig endnu mere til at vildsvinene kommer susende gennem skovbunden i de store polske skove!

Vi skød både på 40 m på vildsvin og 80 m på kronhind, meget realistiske mål og med elektronisk markering, så man med det samme kunne se hvor skuddet sad!

Mange fik deres dårlige vaner rettet til, f.eks. med at tage riflen fra skulderen ved repetering, eller med at slippe målet i kikkertsigten efter skud osv.

Vi gentager successen for vores drivjagtsgrupper igen i 2017.

Vi jægere skylder os selv og vildtet at være godt forberedte inden vi tager på drivjagt og det var en ren fornøjelse, at træningen hurtigt gav fremgang for os alle.

Bedste hilsener