Damer på bukkejagt

Damer på bukkejagt

Alice og Annemette havde under en fest pludselig aftalt at nu skulle de på jagt sammen uden deres mænd!
Valget faldt på et revir i Syd England og kravet var ikke så meget hvor store og hvordan bukkene skulle være osv. - men et krav var, at de ikke ville stresses til at skyde eller i skud øjeblikket af guiden - så dette blev reviret og skytterne også informeret om - der blev ikke taget chancer og heller ikke skudt forbi - Annemette var dog ikke heldig at få nedlagt en buk, det var "stolpe ud" i et par situationer hvor bukkene og muntjakken trak det længste strå - men hun er dog ikke mere skræmt at hun kan finde på at tage tilbage til samme revir til foråret! :)

Alice havde mere held i sprøjten og nedlagde 2 bukke i 2 velplacerede skud!

Fantastisk jagt. Selv Neal var helt oppe at køre over det. Det var en ulige 6-ender.

Alice

Det er nogle helt fantastiske mennesker derovre. Jeg havde gjort Stan klart fra start at vi søgte jagt på vores præmisser, og det var det helt klart. Intet pres, og meget hjælp.

Alt fra start til slut var bare i orden og min første morgen var meget speciel, da vi pürchede rundt efter den samme buk i ca. 2 timer. Den lagde sig, og vi kom ind på 132 meter. Men kunne ikke få den til at rejse sig. Til sidst rejste den sig og forsvandt ind i krattet uden at jeg fik skudchance. Vi fulgte efter, og troede at bukken var forsvundet. Men så kunne vi pludselig høre den oppe i stenene på jernbanen, og skydestokken kom op og vi stod og lyttede og opserverede, måske 15 minutter. Neal var lige ved at fortælle mig at nu havde vi 20 minutter tilbage og om vi skulle... Da bukken i eet spring kom direkte ud fra et buskads over jernbanehegnet og stod stille 62 meter foran mig. Jeg skød og den løb 54 meter inden den forendte. Fantastisk jagt. Selv Neal var helt oppe at køre over det. Det var en ulige 6-ender.

 

Relaterede rejser

Se alle vores rejser
Potentielle vildtarter:

4 dage total

3 jagtdage

DKK  8.790
pr. person