BUKKEJAGT OKT.

BUKKEJAGT OKT.

Per-Henrik Lindrup har tidl. været i det sydlige England med os på bukkejagt, han værdsætter landets fremragende bukkejagt krydret med hygge, rare og kompetente guider og nogle dejlige indkvarteringer!
Selvom det ikke ligefrem er et optimalt tidspunkt for bukkejagt - kunne Per ikke før start okt. og vi aftalte med reviret at prøve i denne periode - Per nedlagde ikke mindre end 4 bukke på de 6 outings, læs hans egne ord fra turen her

Sandy laver jo fantastisk god mad og sørger for at hygge i huset, og at alt fungerer. Om søndagen kørte hun og jeg en tur ned for at besøge Arundel Castle. Hun viste både slottet, parken og den idylliske by frem.

Per

Bukkejagt i sydlige England primo okt. 2017:


Hej Henrik
Så er jeg kommet hjem igen fra bukkejagten i West Sussex.
Det var en rigtig stor oplevelse og resultatet var også, som du kan se, rigtig godt.
Jeg tror både Rod og jeg var lidt betænkelige på grund af det sene tidspunkt.
Imidlertid blev al tvivl gjort til skamme. Det var masser af råvildt og også mange pæne og gode bukke.
Det viste sig at råvildtet var vilde med at spise nedfaldne agern under de store gamle egetræer.
Rod er en fantastisk fyr at besøge. Han er jo super dedikeret og han ved alt om sit revir og sit vildt. Det var en rigtig dejlig oplevelse.
Da jeg aldrig har skudt muntjak, fandt han et par revirer med muntjak hvor der samtidig var gode bukke. Vi så et par muntjaks, men fik dog ikke nogen skudchancer.
Sandy laver jo fantastisk god mad og sørger for at hygge i huset, og at alt fungerer. Om søndagen kørte hun og jeg en tur ned for at besøge Arundel Castle. Hun viste både slottet, parken og den idylliske by frem. Det var utrolig flot at tage sådan en tur med en (simpel) jagtgæst.
Jeg tror egentlig både Rod og Sandy hyggede sig. Både fordi jeg var den eneste gæst, og fordi det var sådan lidt sidst på sæsonen, og inden de store efterårsjagter for alvor startede.

Det var en dejlig tur som bestemt kan anbefales.

Venlig hilsen
Per