Bukkejagt i Italien

Bukkejagt i Italien

Karl Villumsen er netop hjemkommet fra bukkejagt i Italien, hvor han også havde medbragt hans frue – så det var en kombination af både jagt og afslapning med konen!

Karl´s store passion er jagt på råbuk og han er en erfaren herre, som har jaget og nedlagt råbuk i mange forskellige lande i Europa – du kan læse hans egen beretning fra turen her:

Af alle de lande, hvor jeg har været på bukkejagt, ligger dette revir i top.

Karl Villumsen

Karl´s egne ord om turen:
Af alle de lande, hvor jeg har været på bukkejagt, ligger dette revir i top. Råvildtbestanden er prima som følge af et indgående kendskab til råvildt i almindelighed og et indgående kendskab til den bestand der forvaltes i særdeleshed. Afskydningen omfatter udelukkende gamle bukke. Vi passerede en mængde god trofæer, som blev efterladt allerede fordi, de ikke havde nået en passende alder. Jordbunden er hovedsagelig rødler, som alt andet lige burde kunne producere opsatser på over 5-600 gram netto. Når dette ikke sker skyldes det ifølge Paolo/guiden at råvildtet genetisk adskiller sig fra bestanden i Norditalien, hvorfra Paolo viste mig en foto af en opsats på 685 gram. De bukke som jeg så dernede og som var til afskydning vil pynte i enhver samling.

Forslag til ris og ros:
Jeg vil foreslå, at du laver en beskrivelse af godset/reviret med flere faktuelle oplysninger såsom det samlede areal, årlig afskydning, antal hochsitze i terrænet etc. Som jeg forstod Paolo skyder han omkring 100 vildsvin om året. Afskydningen i de jagtklubber, der er naboer til godset skyder omkring 1000 svin om året. Du bør også lave en præcis beskrivelse af lokaliteten, hvor man skal bo, så den umiddelbart kan indlæses på en gps.

Bedste oplevelse på turen:
Det vil fylde flere sider, da de to dage, hvor jeg var reviret, i enhver henseende var yderst tilfredsstillende.