Bukkejagt i Sydengland

Bukkejagt i Sydengland

Bukkejagt i Sydengland

Allan og Karsten har været afsted i Syd England på bukkejagt og det blev til ikke mindre end til 5 flotte bukke + 1 ræv. De havde en fantastisk tur - læs Allan´s egen beretning fra turen:

Men så sidste morgen er han der og det lykkedes mig at nedlægge ham på ca. 130 meters afstand og han går ned på stedet. Fantastisk oplevelse!

Allan

Så er vi hjemme efter en rigtig god tur til England med virkeligt smukt landskab. På denne tur var det mig der var mest heldig. Min far skød dog en Ræv og en pæn 6 ender. Og jeg skød 4 flotte bukke. På den anden aften jeg var ude, nedlægger jeg 2 fine bukke. Vi ser en rigtigt stor buk men kan ikke komme tæt på, så jeg tager chancen på ca. 250 meters afstand og skyder forbi! Jeg kunne ikke tænke på andet end den buk, så det er ham vi går efter. Næste morgen ser jeg et glimt af ham og jo det er en super buk.  Om aftenen var han væk, så jeg tænkte at jeg ikke ville se ham mere. Men så sidste morgen er han der og det lykkedes mig at nedlægge ham på ca. 130 meters afstand og han går ned på stedet. Fantastisk oplevelse!