Bukkejagt i Italien

Bukkejagt i Italien

Geir vores gode norske kunde - har den passion at nedlægge råbukke i flest mulige lande i verden - og der er faktisk mange lande at dette kan lade sig gøre og det er lykkes Geir at gøre dette i 24 forskellige og følgende lande:
Norge, Danmark, Finland, England, Skotland,Tyskland, Frankrig, Spanien, Østrig, Estland, Letland, Lithauen, Polen, Rumænien, Tjekkiet, Slovakiet, Slovenien, Kroatien, Bulgarien, Serbien, Makedonien, Bosnien, Ungarn og nu Italien

Han tog til det smukke Toscana i Italien til vores gode partner Paolo sammen med fruen - han nedlagde 2 flotte røde brunstbukke og dermed også hans buk nr. 100 - stort tillykke herfra! :)
Paolo har arbejdet med dette revir i 12 år og virkeligt passet og plejet råvildt bestanden, så den i dag er unik og det er ikke unaturligt at se 30 stk. råvildt på én pürsch.
Bukkejagten starter først den 18 aug. i Toscana. Se de flotte billeder...

Her er Geir´s egne ord om turen:

Jeg fikk min Italienske Råbukk og jeg fikk skudt bukk nr. 100. Så jeg er strålende fornøyd.

Geir Nielsen

Hei Henrik

Jeg er godt fornøyd med de 2 bukker som jeg fikk.

Eller var vi vel litt uheldige med noen hestepiger på lørdags aften ( som synes det var veldig flott at di fikk jaget vekk alle dyrene så de slapp å bli skudt.)

Som jeg også skrev i min anbefaling / tips til dere er det ikke nemt å finne de gamle bukker lige efter brunsten. Derfor skulle jeg nok haft 1 ekstra jaktdag..

MEN jeg fikk min Italienske Råbukk og jeg fikk skudt bukk nr. 100. Så jeg er strålende fornøyd.

Venlig hilsen
Geir Nielsen