ITALIENSKE BUKKE

bukkejagt-italien

ITALIENSKE BUKKE

Vi har haft vores første jæger på bukkejagt i Italien - Jagten skulle være en kombination af både ferie med konen og deres 2 drenge - det var en testjagt med rigtig godt udfald og alle roste arrangemanget.

Så har du mod på bukkejagt i Italien eller skal på ferie i det nordlige italien med familien, kan dette også anbefales - reviret ligger tæt på byen Florence - som igen ligger tæt på den større by Firence - bukkejagten og trofæpriserne er rimelige, man kan forvente alm. til pæne bukke! Spørg os for tilbud!

Læs deres egen beretning:

Men ifølge Paolo var det en spec. genetisk variant Capreolus Italiano, nogle var således chokolade brune i pelsfarve, og meget flotte i krop.

Hej Henrik

Ja det var efter områdets kvalitet egentlig utroligt at de ikke var større i opsats. (kropsvægt brækket 23 kg ). Men ifølge Paolo var det en spec. genetisk variant Capreolus Italiano, nogle var således chokolade brune i pelsfarve, og meget flotte i krop. skønnet alder på de nedlagte var 3-4 år, rosenstokke nåede godt sammen. Jeg kan først se dem rigtigt til oktober når jeg får dem hjem efter kommunal bedømmelse i Italien.
Jeg er meget glad for turen!