Bjørnejagt i Canada

Bjørnejagt i Canada maj 2022

"ALT Var fantastisk..."

Jørgen

Efter flyveturen til Vancouver, holdt outfitter’s søn klar til at køre os til reviret, en smuk tur på ca 2,5-3 timer. Ankomst og velkommen til fantastisk lejr, nu i helt nybygget (virkelig lækker!) hytte. Da vi havde valgt at leje rifler af outfitter, kørte vi samme dag på skydebanen og afprøvede rifler, ALT var perfekt.
Jeg vil klart anbefale, at leje riffel af outfitter og derved undgå “bøvlet” ved at tage egen med… -alle jagtdage var fantastiske på sin egen måde, så en del bjørne… store som små.
På 3. Dagen afgav jeg ét skud, ca. 170m og en flot stor (brun) sortbjørn lå der… hjalp selvfølgelig til med at skinne, partere, slæbe mm.
Derud over så jeg ørne, kolibrier, 3 stk. Mountain goat, BC Black tail… o.s.v.
Jeg vil helt klart anbefale at medbringe gode vandrestøvler, da jeg flere dage gik +20 km… De sidste dage brugte jeg sammen med min FANTASTISKE guide, til at rekognoscere i det smukke enorme jagtrevir, efter bjørneaktivitet til brug for næste hold gæster. Outfitter og guide = de mest fantastiske og seriøse mennesker… og bestemt med humor. Bestemt ikke sidste gang jeg besøger dette sted
Med venlig hilsen…
En MEGET tilfreds jæger

Relaterede rejser

Se alle vores rejser
Potentielle vildtarter:

7 dage total

6 jagtdage

DKK  37.585
pr. person
Potentielle vildtarter:

7 dage total

6 jagtdage

DKK  41.800
pr. person