7 højlandshjorte i Skotland

7 højlandshjorte i Skotland september 2020

Så er de 4 første jagtkammerater vendt hjem fra det skotske højland efter kronhjort – de havde en forrygende tur og Carsten har selv skildret turen nedenstående:

"Fantastisk tur til Skotland..."

Carsten Lundhøj

Hej Henrik

Hermed feedback fra en fantastisk tur til Skotland:

Det var varmt og brusten startede først rigtigt torsdag hvor vi rejste hjem fredag (En halv dag før beregnet pga. Lufthansa)
Uge 38 er tidlig og der skal arbejdes hårdt for at få det til at lykkes når brunsten ikke er startet. Måske var varme vejr også skyld i hjortene ikke flyttede på sig og det hele var lidt tamt de første dage.

Stor ros til Neil for en helt suveræn og utrættelig indsats, han kan jægerhåndværket på højt plan! Også stor ros til hans far og Zack. Indkvarteringen var glimrende.

Jeg har prøvet meget i et langt jægerliv. Jeg er født i et jægerhjem, vokset op med jagthunde (endda i kravlegården), fik det første gevær. en Diana mod. 16, da jeg var 7 - 8 år gammel, fik mit første jagtgevær da jeg var 14. Jeg har gået på jagt efter agerhøns med stående hund dengang de fandtes som en vild bestand, har nedlagt alle jagtbare vildtarter i Danmark inkl. kronhjort, gået meget på jagt i Sverige og Tyskland. Min store drøm har altid været at jagte kronhjort i det skotske højland. Det har jeg nu prøvet. Når man efter 6,5 km vandring/pyrsch og godt 300 højdemeter i uvejsomt terræn, får chancen til at nedlægge en gammel hjort, efter fantastisk udført jægerhåndværk af godsets skytte, så er jagtlykken komplet - det er måske den til dato største jagoplevelsen jeg har haft. Dagen endte med endnu en hjort til min jagtkammerat og totalt var vi ude i 11 timer, gik næsten 14 km og 600 højdemeter. Vi var fire mand afsted og skød tilsammen 7 hjorte. Tak til Neil for fantastiske dage hos dig i Skotland, du var jægeren, jeg var bare skytten.

Venlig hilsen
Carsten Lundhøj

Relaterede rejser

Se alle vores rejser

6 dage total

5 jagtdage

DKK  17.500
pr. person