3 x Red Letter days i England

3 x Red Letter day i England

Så er Michael, Jens-Otto og Poul Henrik kommet hjem fra en fantastisk duejagt i Cambridgeshire, dage hvor skydning, vejr og afgrøder at jage på, gik op i en højere enhed – så er det en fantastisk oplevelse og en jagt med meget action til en overkommelig pris!

- virkelig en stor fornøjelse af sidde i T-Shirts kl 19.30 og skyde til duer som bare kommer og kommer ned til lokkerne ?

Hej Henrik

Ja, vi er kommet godt hjem fra vores duejagt i England, og vi havde virkelig heldet med os, både hvad angår vejret og antal af duer i reviret. Vi havde sol og frisk vind alle 3 dage vi var der ovre, simpelthen perfekt for duejagt som du jo ved alt om.
Vi havde alle 3 fornøjelse af at skyde en Red Letter Day, hvilket Bob mente var heldigt at vi alle fik denne mulighed, og kunne leve op til det med hensyn til skydning også!
Den bedste dag for os 3 - lød på 123 - 125 – 133 duer pr. mand/dag  -  virkelig en stor fornøjelse af sidde i T-Shirts kl 19.30 og skyde til duer som bare kommer og kommer ned til lokkerne ?
Til sidst vil jeg gerne takke dig for et rigtigt god jagtrejse fra start til slut.
Du må hilse skytten, når du taler med ham næste gang.

Med Venlig Hilsen
Poul Henrik

Michael har sendt os flg.:

Hej Henrik/Gamekeeper J
Her kommer lige en kort beretning om vores tur til England efter duer!
Vi var 3 mand afsted i år, andet år i træk vi rejser med Gamekeeper til England.
Vi havde en super tur, hvor vejret var perfekt med lidt over 20 grader, let overskyet og 7-10 sekundmeter vind!
Vi var så utrolig heldige og ramme nogle dage med nedslået byg på én enkelt mark i et stort revir! Det lykkedes ALLE 3 mand og skyde en Red Letter Day! Hvilket var første gang i 5 år ca. at alle jæger havde en Red Letter day som var på samlet hold. + den ene skød med side-by-side, hvilket ikke var sket så længe skytten kunne huske ?
Generelt havde vi nogle fantastiske dage, hvor vi 3 mand skød over 600 duer, samt havde et snit på ca 2,2 skud pr. due. Alle var super skydende, super jagfører og indkvarteringen var kanon med nye ejer på det lokale lille hotel
Tak for i år!

/Michael Svenningsen

Relaterede rejser

Se alle vores rejser
Potentielle vildtarter:

5 dage total

3 jagtdage

DKK  9.010
pr. person