Træning og god forberedelse betaler sig

Træning og god forberedelse betaler sig Nov 2022

Vi har nu på 4 år i træk haft samme hold afsted på et af vores fantastiske revirer i Ungarn på drivjagt, kun med meget få afbud/udskiftninger.  Hvert år leverer vores vildtrige revir i Ungarn en fantastisk drivjagt og normalt med over 100 stk. vildt på paraden fordelt på 10 jægere over 3 dages drivjagt.
Ikke kun reviret leverer masser af vildt i drevene, men også holdet/skytterne leverer med deres skydning på drivjagten.
Det er et must for tovholderen af holdet, at alle jægere mødes på hjortebane eller i skydebiograf og træner sammen minimum 3 gange inden afrejse, så alle er klar og forberedt med deres skydning til bl.a. løbende vildt. Træningen har båret frugt og det viser deres flotte skydning også, plus reviret er glade for at se holdet igen år efter år, da der er et minimum af anskydninger over de 3 dage, samt at holdet udviser en god moral og højt humør.
Resultatet af de 3 dages drivjagt blev 110 stykker vildt fordelt på:
21 vildsvin
18 stykker kronvildt
68 stykker dåvildt
2 ræve og 1 guldsjakal
Skudstatistikken og gennemsnittet på turen blev 1,49 skud pr. stk. vildt.
Bedste skytte nedlagde 18 stk. vildt i 22 skud, dvs. 1,22 skud pr. stk. vildt, som er rigtigt flot skydning på en drivjagt.

Her er deres tilbagemelding:
Tak fordi I endnu engang ville arrangere turen for os, det er altid superprofessionelt fra jeres side - tak for det.
Alt spillede i forhold til organisation af drivjagten. Vejret drillede lidt, tyk tåge den første dag og sidste dag med tåge og masser af regn, men sådan er udendørslivet i det grønne tøj 😊