Farmsafari i Namibia 2019 Kataneno Jagt og turisme

Farmsafari i Namibia 2019 Kataneno Jagt og turisme

Vi kan tilbyde mange forskellige ”pakker”, som inkluderer afskydning af et antal trofæer, et antal jagtdage, ophold med fuld service, helpension og al transport i Namibia fra man lander i lufthavnen i Windhoek og til man er tilbage i lufthavnen igen, – men vi kan selvfølgelig også tilbyde et jagtarrangement, hvor man betaler en pris for selve opholdet / jagten og derefter betaler for det vildt man måtte nedlægge.  Denne jagt kan finde sted på et eller flere at Kataneno´s jagtområder, afhængig af hvilke arter af vildt man måtte ønske at jage, men hvis ikke der er specielle ønsker, finder jagten normalt sted på Hunting Farm Kataneno

.

Potentielle vildtarter:
Hvornår vil du afsted?
Antal jægere
For eksempel 9 rejsedage:
5 dages jagt og jagtføring 4:2
6 dages ophold med helpension
Vaskeservice
Jagt med professionel jæger
Al transport i Namibia lufthavnen t/r
Al transport i forbindelse med jagten
Se komplet prisoversigt

DKK 10.700

pr. person
Få et tilbud

Reviret

Indkvartering

Priser

Downloads

Reviret

Alle trofæer som nedlægges på  Katanenno vil være "Full trophy". Dette er betegnelsen for trofæer der opfylder "Namibia minimum trophy control standard", hvilket vil sige guld, sølv, bronze eller conservation medal class. Man skal være opmærksom på, at mange såvel han- som hundyr er trofæbærende og at hundyrene fra visse arter ofte kvalificerer sig til medaljer. Det er til enhver tid den professionelles afgørelse, hvorvidt et stykke vildt er inkluderet i pakken. Såfremt man ønsker at nedlægget et stykke vildt uden for pakken betales trofæafgiften jvf. gældende prisliste.
Vi kan varmt anbefale stedet, idet mange af vore kunder gennem årene har hjembragt trofæer i rekord klasse fra distriktet.
Jagten drives på traditionel vis og transporten rundt i reviret foregår med specielle 4x4 jagtkøretøjer. Jagten kan også foregå som anstandsjagt ved et af de mange vandhuller. Under jagten er man altid ledsaget af en professionel erfaren hunter. Skinning, saltning & "field preparation" af trofæer er inkluderet i prisen. Bemærk, der vil her være tale om jagt på både Katanenos egne jagtområder, samt på koncessionsområdet.
Opholdet finder sted privat indkvartering med fuld og god forplejning. Der forefindes alle moderne faciliteter inklusiv swimmingpool. Der vil ligeledes være indkvartering i koncessionsområdet i forbindelse med jagten der. Vaskeservice er ligeledes inkluderet i arrangementet.

Indkvartering

Jagtdistrikt Hunting Farm Kataneno, Namibia:
Dette er vor partner – Heiko Bindings – egen jagtform, som har været i familiens eje gennem flere generationer.  Kataneno har været Buhls samarbejdspartner gennem mere end 20 år.  Farmen er på ca. 18.000 ha., men Heiko råder totalt over et jagtareal på 58.000 ha. som ligger direkte i forbindelse med han eget område. Farmen er beliggende i det centrale Namibia, ca. 120 km. nord/øst for Windhoek. Området er typisk Bushland og forholdsvis fladt.

Ghaup Hunting Area, Namibia:
Et af Kataneno´s sidste nye koncessions områder. Et meget spændende og meget kuperet område, bestående at en blanding af Bushland og åbne græsområder. Hele jagtområdet er på mere end 10.000 ha og er beliggende cirka 3 timers kørsel direkte nord for Kataneno og i øvrigt kun cirka 1½ times kørsel fra den østlige indgang til den verdensberømte Etosha National Park. Dette område udmærker sig også ved at have en indkvartering i en absolut super kvalitet. Her jages primært Kudu og Eland, men også mange andre af de almindelige arter.

Rooisand Hunting Area, Namibia;L
Et andet af Kataneno´s  koncessions områder, som    bestemt også er meget spændende. Dette område er beliggende i den vestlige del af Namibia, nærmere betegnet i grænseområdet mellem det bjergrige område Khomas Hochland og det store ørkenområde, som dækker det meste af Namibia fra kysten og cirka 200 km ind i landet

Priser

GÆLDENDE DAGS RATER:

Pris pr. jæger pr. dag med jagtføring 4:2
DKK 1.700,-
Pris pr. jæger pr. dag med jagtføring 3:2
DKK 1.925,-
Pris pr. jæger pr. dag med jagtføring 2:1
DKK 1.950,-
Pris pr. jæger pr. dag med jagtføring 1:1
DKK 3.100,-
Pris pr. voksen ledsager pr. dag
DKK 1.100,-
Pris pr. barn ledsager pr. dag
DKK 600,-
Ankomst- og afrejsedag
Inkl. transport Windhoek / reviret t/r
DKK 2.200,-

Prisen inkludere:

Ophold med helpension
Vaskeservice
Jagt med professionel jæger
Al transport i forbindelse med jagten

Prisen inkludere ikke:

Flybillet København / Windhoek t/r fra ca. DKK 7.000,- i lavsæson
Leje af våben € 15,- pr. dag + € 0,80 pr. stk ammunition
Forsikringer og drikkepenge
Vi anbefaler, at der tegnes en afbestillings forsikring, som koster 6 % af rejsens pris.
Trofæafgifter for nedlagte trofæer
Klik her for at se PDF-tilbud med alle priser og betingelser..

Downloads

Her kan du downloade alle priser - inklusiv trofæpriser, samt øvrige betingelse.
Download

Har du spørgsmål?

Henning Olsen
Tlf: +45 97 26 74 18
Mobil: +45 21 63 66 21
ho@buhlsjagtrejser.dk

Få et uforpligtende tilbud på denne Jagtrejse

Kontaktinformation
Kommentarer
Hvornår vil du afsted?
Antal jægere
Kontakt os med en anden rejseforespørgsel
Et eller flere af de påkrævede felter er ikke udfyldt.
Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Der skete en fejl. Kontakt os venligst  her