Canada – sortbjørn

Canada – sortbjørn

Vi kan tilbyde en god jagt på sortbjørn i smukke British Columbia –  hvor man både oplever og mærker den canadiske vildmark på nærmeste hold. Efter mange samtaler og mails med vores partner for at afstemme danske + skandinaviske jægeres forventninger og ønsker for en sortbjørnejagt i Canada, har vi fundet frem til det helt rigtige koncept og område sammen med vores partner, hvor jægerne vil opleve den rigtige den rigtige Canadiske Vildmark som både er smuk, men som også kan være barsk og bare er så enormt stor og overvældende!

Vores partner jager på et område på 2.400 kvadrat kilometer (til sammenlignelig er Fyn på i alt 3.100 kvm) Jagt området er meget smukt og bjergrigt og er beliggende ved Hope Nordvest for Vancouver.
Det ca. 400.000 ha. store område afgrænses i syd ved Hope og i nord af Stein River, som går gennem den store national park ”Stein Valley”.Det ca. 400.000 ha. store område afgrænses i syd ved Hope og i nord af Stein River, som går gennem den store national park ”Stein Valley”.

Da det er enorme afstande og områder, skal man naturligvis beregne en vis kørsel i bil for at komme ud i de områder, guiderne tror er bedst på givne tidspunkt og hvor der er mest friskt græs, bær osv…

Det ligger meget på sinde for vores partner at jagten udføres etisk korrekt og at det hovedsageligt er gamle hanbjørne der jages og nedlægges!
Ved jagt på sortbjørn køber man en tag/licens pr. sortbjørn på forhånd – nedlægges bjørnen(e) ikke kompenseres der ikke for uudnyttet  tag/licens

Man bor i en traditionel canadisk camp dvs.  wall tent camp som hovedcamp, nogle gange benyttes også spike/telt camps hvis guiderne syntes jagtområderne er bedre længere væk fra campen – maden er ikke 3 retters gourmet mad, men ok og tilpasset den canadiske vildmark, hvor man får sandwiches med ud på jagten – så man skal også være forberedt på et lidt hårdere vildmarks liv!

Potentielle vildtarter:
Hvornår vil du afsted?
Antal jægere
6 dages jagt 2:1
Helpension under jagt og ophold
Tag, royalty, HPF, licens for 1 sortbjørn
Transfer fra Cranbrook airport t/r
Tag, royalty, HPF, licens for 1 ulv (Hvis muligheden opstår - skal ses som bonus)
Se komplet prisoversigt

DKK  28.375

pr. person
Få et tilbud

Reviret

Indkvartering

Priser

Reviret

Sortbjørne bestand og jagten
Jagtområdet har en god og sund bestand af sortbjørn på grund af de gode levevilkår for sortbjørn – det er ikke ualmindeligt at se flere sortbjørne om dagen og de kan forekomme i farvevarianten fra den karakteristiske helt sorte til brun.
Udover sortbjørn - kan opleves Grizzly Bjørn, Mountain Goat, Elk, Mule Deer, Whitetail, Shiras Moose, Cougar, Lynx, Bobcat og Ulv på turen - disse arter kan kombineres med sortbjørnejagt i efteråret. Dog kan og må ulv også nedlægges på forårsjagten!
Der er 1 sortbjørn med i pakken, der kan til købes sortbjørn nr. 2, det skal nævnes at der ikke er tilbagebetaling ved ikke nedlagt sortbjørn, da tags er købt på forhånd og følger den enkelte jæger - det er desuden også muligt at kombinere med fiskeri under jagten, hvis tiden tillader det, kræver dog en fishing licence.

Jagttid
Bedste jagttid for sortbjørn er i foråret, når de kommer ud af vinterhi og er sultne efter det friske grønne græs og bær på de solrige skråninger og bjergsider.
Alt efter hvornår foråret kommer – er bedste jagttid fra ca. start maj – slut juni.
Bedste tidspunkt for efterårsjagt - er fra start september - 1. uge i oktober.

Indkvartering

Der er mulighed for både at bo i komfortabel hoved lodge/basecamp + mindre lodges som ligger spredt rundt i det enorme område og så de primitive telt spike camps – dette arrangeres med jægernes ønsker ved bookning samt hvor partneren mener årstiden, vil give bedst jagt og muligheder, ofte er det også en kombination af flere indkvarteringer under samme jagt og ophold – dette giver også ofte den bedste jagt og helhedsoplevelse.
Ved forårsjagten på sortbjørn, er det hovedsageligt basecamp samt de mindre træ-lodges der benyttes.

Priser

Pris ved 2 jægere og inkl. flg.:

6 dages jagt 2:1
Helpension under jagt og ophold
Tag, royalty, HPF, licens for 1 sortbjørn
Tag, royalty, HPF, licens for 1 ulv (Hvis muligheden opstår - skal ses som bonus)
Transfer fra Cranbrook airport t/r

Pris pr. jæger                     DKK 28.375,-

Ikke inkl. i prisen:

Sortbjørn nr. 2 - DKK 7.500,-
Evt. ledsager DKK 1.650,- pr. dag
Lejeriffel - $ 200,- som betales direkte
Konservator arb. og hjemsendelse
Fly til Vancouver t/r
Jagt 1:1, hvis dette ønskes – tillæg DKK 11.150,-
Drikkepenge
Goabc $ 200 (Guide outfitters association of British Columbia)
Dip/saltning af skind + packing ca. $ 290
Garvning af skind (hvis ønskes) ca. $ 390
Hjemsendelse af skind + skull til DK

Har du spørgsmål?

Henrik Mortensen
Tlf: +45 76 70 41 00
Mobil: +45 21 93 63 69
hm@gamekeeper.dk

Få et uforpligtende tilbud på denne Jagtrejse

Kontaktinformation
Kommentarer
Hvornår vil du afsted?
Antal jægere
Kontakt os med en anden rejseforespørgsel
Et eller flere af de påkrævede felter er ikke udfyldt.
Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Der skete en fejl. Kontakt os venligst  her