Ægte klassisk højlandsjagt i Strontian

Ægte klassisk højlandsjagt i Strontian

Skotland et land hvor der er virkeligt højt til loftet. Har man én gang prøvet jagten på den skotske højlandshjort og iagttaget sceneriet med de mange krondyr på bjergsiderne, krydret med den fascinerende og barske skotske natur, har man fået et indtryk, der  følger én resten af livet. Vi kan tilbyde den udfordrende og til tider temmelig fysisk krævende jagt i den vestlige del af det skotske højland.

Potentielle vildtarter:
Hvornår vil du afsted?
Antal jægere
6 dages ophold i hytte på egen forplejning
Op til 5 dages jagt 2:1
Inkl. 2 kronhjorte pr. jæger
Se komplet prisoversigt

DKK  17.500

pr. person
Få et tilbud

Reviret

Indkvartering

Priser

Reviret

Godset ligger ca. 60 km syd vest for Fort William i området Morvern, ca. 3½ t kørsel fra Aberdeen og Glasgow lufthavn, området har et af Skotlands højeste bestande af kronvildt. Godset er på 10.000 acres og der er en bestand på ca. 270 kronhjorte og 380 hinder på godset. Reviret er en blanding af stejlt terræn og mere rullende højland, der er også en del nåleskov ca. 3.000 acres, som evt. kan benyttes hvis der er tåge i højlandet. Ellers er det udelukkende højland og højlandsgodset ligger ud til ind fjorden Loch Sunart i maleriske omgivelser. Et klassisk højlandsgods beliggende i fantastiske omgivelser og med masser af kronvildt.
Jeg har selv haft fornøjelsen af at arbejde og guide danske jægere, på dette pragtfulde højlands gods i 2 hjortesæsoner - så har indgående kendskab til både reviret og området - det er ikke mindre end et fremragende højlands revir!

Afskydning i sæson 2020:
36 Kronhjorte
65 Kronhind/kalve

Selve jagten:
Det er godsets stalker, der udser de hjorte der har alderen til at må nedlægges, ens jagtkammerater kan så følge "slagets gang" lidt på afstand. På denne måde får man mulighed for også at nyde de andres jagtsituationer, og dette kan være næsten ligeså spændende som ens egen.
Der startes typisk omkring 08.30 om morgenen og man er hjemme ca. kl. 16.00. Man er naturligvis velkommen til at tage 1 dag fri fra jagt eller blot nogle fra gruppen, da der er en masse spændende historiske og smukke seværdigheder i området. Der er én headstalker ansat - Neil, og han er en meget kompetent og prof. guide + han har en assistent. Her er plads til 2 – 4 jægere ad gangen. Der kan bestilles ekstra kronhjorte ud over de 2 hjorte inkl. Vi har ikke haft jægere på dette revir, som i de sidste 6 år, ikke har fået nedlagt deres 2 kronhjorte pr. jæger! 

Lejeriffel:
Er en god sako riffel med en Swarowski Z6i med forstørrelse 2,5 - 15 x 56, riflen har monteret bipods/størreben + kliktårn og er i kaliber 270 win. - en lækker riffel som samtlige kunder der har benyttet er glade for!
Ledige uger 2021: Udsolgt - Kontakt os venligst for sæson 2022

Indkvartering

Man bor i godsets dejligt beliggende Cottage som er beliggende lige bag selve hovedbygnignen til godset. Den er meget flot møbleret og med køkken med alt udstyr til madlavning på egen hånd osv. Der er en opholdsstue, køkken/alrum, 2 soveværelser/twin rooms + 1 dobb. inkl. sengelinned og håndklæder. Ialt er der sengeplads til ialt 6 personer og huset er stort nok til dette! Kun ca. 15 min fra indkvarteringen ligger der en lille butik, hvor der også kan handles de mest nødvendige varer + der ligger også et hotel, restaurant og pub, hvis man vil ud at spise eller have en pint øl om aftenen.

Priser

Prisberegning v/2 - 3 jægere

6 dages ophold i hytte på egen forplejning
Op til 5 dages jagt 2:1
Inkl. 2 kronhjorte pr. jæger

Pris pr. jæger
DKK 17.500
Ledsager - 6 dages ophold i hytte på
egen forplejning
DKK 1.700,-
Rengøring af Cottage betales direkte til Neil/headstalkeren
Pr. pers. £ 10,00

Eventuelle tillæg

Fly og lejebil - vi hjælper gerne med flybillet + lejebil
Trofærengøring pr. trofæ
(afregnes direkte til skytten)
£ 40,00
Drikkepenge
ca. £ 50 - £ 60
Ved egen riffel, skotsk våbentilladelse
DKK 900,00
Lejeriffel pr. jæger/dag ved jagt 2:1
DKK 250,00
inkl. ammo
Evt. ekstra trofæ kronhjorte pr. stk.
DKK 6.580,00

Har du spørgsmål?

Henrik Mortensen
Tlf: +45 76 70 41 00
Mobil: +45 21 93 63 69
hm@gamekeeper.dk

Få et uforpligtende tilbud på denne Jagtrejse

Kontaktinformation
Kommentarer
Hvornår vil du afsted?
Antal jægere
Kontakt os med en anden rejseforespørgsel
Et eller flere af de påkrævede felter er ikke udfyldt.
Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Der skete en fejl. Kontakt os venligst  her

Relaterede rejser

Se flere rejser
Potentielle vildtarter:

6 dage total

5 jagtdage

DKK  15.950
pr. person
Potentielle vildtarter:

5 dage total

3 jagtdage

DKK  15.700
pr. person