Gamekeeper og buhls jagtrejser slår deres aktiviteter sammen

Vi tror på, at alle kan noget, men sammen kan vi mere.

Derfor har Gamekeeper og Buhls Jagtrejser med virkning fra 1. Januar besluttet at slå sig sammen under et tag. De fire medarbejdere Henrik Mortensen, Kenneth Banke, Søren Sørensen og Henning Olsen har sammenlagt over 100 års erfaring med salg af jagtrejser, så det er et stærkt hold der nu er samlet under samme tag i Give.

Den enkelte kunde vil ikke mærke, at der sker de store ændringer i dagligdagen. Det er de samme personer som man før har haft dialog med - det er et vigtigt parameter for både Gamekeeper og Buhl. Til gengæld betyder sammenlægningen, at vi nu kan tilbyde et endnu større udvalg af både revirer og destinationer over hele verdenen, til gavn for de udlandsrejsende jægere.

Vi fejrer sammenlægningen med et brag af et Road Show. Vi håber du har lyst til at komme forbi og møde det nye team!

Program for Gamekeeper & Buhls Jagtrejse Roadshow:

TIRSDAG 15. JANUAR, HJALLERUP KRO, KL 13-20
ONSDAG 16. JANUAR, ÅRSLEV KRO (ÅRHUS), KL 13-20
TORSDAG 17. JANUAR, KRYB I LY KRO, KL 13-20
FREDAG 18. JANUAR, RØNNEDE KRO, KL 13-19

Download Pressemeddelelsen

Vi gør jagtdrømme til virkelighed

Vi er din erfarne partner og rådgiver på din rejse til nye oplevelser. Vores rådgivning og sparring bygger et fundament af integritet, erfaring, høj faglighed og passion. Sammen finder vi din drømmerejse.

Skræddersyede jagtrejser

Gamekeeper tilbyder et bredt udvalg af jagtrejser, skabt af erfarne jægere. Vi rådgiver dig til det rigtige valg ud fra dine ønsker og dine erfaringer – og udfordrer dig gerne til at tænke nyt. Vi kan også skræddersy en helt unik rejse til dig og dit selskab.

Udvalgte revirer af højeste kvalitet

På vores jagtrejser bruger vi kun revirer, som vi selv har afprøvet og godkendt – og samarbejder kun med partnere og guider, som vi har mødt og kan stå inde for. Det er vores opgave at sikre dig en god oplevelse, fra overnatning og forplejning til selve jagten.

Sikre jagtrejser med garanti

Gamekeeper er medlem af Rejsegarantifonden – og vi har højeste kreditværdighed. Derfor kan du helt trygt booke dine jagtrejser hos os. Vi har også en helt gennemsigtig prispolitik, så du altid kender prisen på alt fra jagtpapirer til trofæafgifter.

Personlig kontakt 24/7

For os er jagtglæde at give vores rejsende den bedst mulige jagtoplevelse. Derfor kan du få fat i os hele døgnet. Det gælder både hvis du har spørgsmål til opholdet eller reviret – eller hvis du bare lige vil fortælle os om dagens oplevelse eller trofæ.

Oplevelser som er værd at dele

Vores kunders jagtglæde er vores ledestjerne og vi elsker, når de deler deres oplevelser med os. Vælg et flag herunder, og gå på opdagelse i jagtberetninger fra hele verden.

Se flere beretninger

Et erfarent og dedikeret team

Vores kunders jagtglæde er vores ledestjerne. Derfor kan du altid komme i kontakt med os – både før, under og efter selve rejsen

Henrik Mortensen

Henrik Mortensen er grundlægger og medejer af Gamekeeper, som han startede i 2006. Han er herregårdsskytte-uddannet fra Kalø Vildtforvaltningsskole og har arbejdet professionelt som herregårdsskytte/stalker i 11 år på godser i henholdsvis Storbritannien og Danmark.
Henrik er vokset op med jagt og har stor erfaring og viden fra sine mange jagtrejser rundt i verden samt tiden fra tiden som herregårdsskytte!

Tlf: +45 76 70 41 00
Mobil: +45 21 93 63 69
hm@gamekeeper.dk

Kenneth Banke

Kenneth Banke har været beskæftiget i jagtbranchen siden 1994 – og er særlig stærk på jagt i Østeuropa. Ikke mindst i Polen, hvor han kender landet, kulturen og menneskene, som var det hans eget hjemland. Kenneth er medejer af Gamekeeper.

Tlf: +45 22 47 20 33
Mobil: +45 22 47 20 33
kb@gamekeeper.dk

Charlotte Mortensen

Bogholder og sekretær

Charlotte Mortensen har været ansat ved Gamekeeper siden 2008.
Hun har de foregående 9 år arbejdet med salg og marketing for rederiet Samsø Linien, hvor hun bl.a. arrangerede pakkerejser samt andre ture og ophold til Samsø.
Charlotte sætter en ære i at samle de mange ender og sammensætte et færdigt program, som kunderne bliver glade og tilfredse med.
Hun har haft jagttegn siden 1996 og er desuden naturelsker.

Tlf: 76 70 41 00
Mobil: 29 29 53 56
cm@gamekeeper.dk

Henning Olsen

Henning startede sin karriere hos Schultz & Larsen geværfabrik, og derefter kom han til jagtrejsebranchen, hvor han har igennem en lang årrække har delt ud af sin enorme viden om jagtrejser rundt om i verden. Henning er utrolig stærk i Afrika, Asien og Østeuropa. Henning har rejst på jagt i det meste af verden og er altid klar til en hyggelig jægersnak.

Tlf: +45 97 26 74 18
Mobil: +45 21 63 66 21
ho@buhlsjagtrejser.dk

Søren Sørensen

Søren startede i jagtbranchen tilbage i 1998. Søren har rejst på jagt i hele verden og er ekspert i Canada, som er hans hjertebarn, men Skotland og Polen er Søren også meget stærk i.
Søren er hvert år med flere hold jægere i Polen, både på bukkejagt, hjortejagt og drivjagter.

Tlf: +45 76 70 41 00
Mobil: + 45 21 22 75 70
soeren@buhlsjagtrejser.dk

Ulla Byg Kramer

Administrativ medarbejder

Ulla er jæger og har i en lang årrække været i jagt rejsebranchen. Hun har sin daglige gang på kontoret i Give, hvor hun står for det administrative arbejde med at arrangere vores jagtrejser rundt om i verden.

Tlf: +45 97 26 74 18
Mobil: +45 23 72 75 71
ubk@buhlsjagtrejser.dk