Medarbejdere

Et erfarent og dedikeret team

Vores kunders jagtglæde er vores ledestjerne. Derfor kan du altid komme i kontakt med os – både før, under og efter selve rejsen

Henrik Mortensen

Stifter og medejer

Henrik Mortensen er medejer og grundlægger af Gamekeeper, som han startede i 2006. Han er herregårdsskytte-uddannet fra Kalø Vildtforvaltningsskole og har arbejdet professionelt som herregårdsskytte/stalker i 11 år på godser i henholdsvis Storbritannien og Danmark.
Henrik er vokset op med jagt og har stor erfaring og viden fra sine mange jagtrejser rundt i verden samt fra tiden som herregårdsskytte!

Tlf: +45 76 70 41 00
Mobil: +45 21 93 63 69
hm@gamekeeper.dk

Kenneth Banke

Medejer

Kenneth Banke har været beskæftiget i jagtbranchen siden 1994 – og er særlig stærk på jagt i Østeuropa. Ikke mindst i Polen, hvor han kender landet, kulturen og menneskene, som var det hans eget hjemland.
Kenneth er medejer af Gamekeeper.

Tlf: +45 62 23 24 80
Mobil: +45 22 47 20 33
kb@gamekeeper.dk

Charlotte Mortensen

Bogholder og sekretær

Charlotte Mortensen har været ansat ved Gamekeeper siden 2008.
Hun har de foregående 9 år arbejdet med salg og marketing for rederiet Samsø Linien, hvor hun bl.a. arrangerede pakkerejser samt andre ture og ophold til Samsø.
Charlotte sætter en ære i at samle de mange ender og sammensætte et færdigt program, som kunderne bliver glade og tilfredse med.
Hun har haft jagttegn siden 1996 og er desuden naturelsker.

Tlf: +45 76 70 41 00
Mobil: +45 29 29 53 56
cm@gamekeeper.dk

Jolanta K. Jørgensen

Konsulent vedr. Polen

Jolanta er Kenneth´s hustru og er til daglig behandler sygeplejerske. Da Jolanta er fra Polen hjælper hun os med vore jagter i Polen og er med til research af nye revirer og kontraktforhandlinger. Jolanta er selv ivrig jæger og har både dansk- & polsk jagttegn.

Tlf: 22472033
Mobil: +45 2226 9762
kb@gamekeeper.dk

Anders Wanstrup

Agent - Danmark

Anders er et kendt ansigt i jagtrejsebranchen og har mange års erfaring indenfor faget både som berejst udenlandsjæger og rejseleder. Anders har igennem en lang årrække arbejdet i jagtrejsebranchen og arrangeret rigtigt mange rejser til skandinaviske jægere. Anders er ikke nyt ansigt for Henrik og Kenneth og vi har kendt ham i 25 år.

Tlf: +45 76 70 41 00 (Hovedkontoret)
Mobil: +45 40 84 30 06
awa@gamekeeper.dk

Michael Tranekjær Skaubye

Agent - Danmark

Michael er kendt vidt og bredt i mange jægerkredse som en god og etisk jæger og en festlig fyr at være i selskab med!

Mange kender ham også gennem hans daglige virke og mangeårige stilling som skovfoged hos HedeDanmark og nu hos Stuboggren.dk.
Michael har gået på jagt siden han kunne gå, han er en rejsevant fyr og tager gerne hans familie med på turene.
Jagt med hund har altid stået højt og der bruges mange timer med FT cockeren Linus. Bukkejagten topper listen af foretrukne jagter, men også intensiviteten ved drivjagter er værdsat.

Tlf: +45 76 70 41 00 (Hovedkontoret)
Mobil: +45 22 31 54 16

Jan Furer Madsen

Agent - Danmark

Jan er en erfaren jæger - og har gået på jagt siden barnsben.
Han driver jagt med både riffel, hagl og bue og har tidligere arbejdet som stalker i Skotland.
Han er nu skovfoged ved HedeDanmark – her arbejder han med skovforvaltning, herunder bl.a. terrænpleje samt jagt- og vildtforbedrende tiltag.
Jan er bosiddende i Vestjylland og besidder et godt og roligt vestjysk gemyt :)
Jan har jaget på mange af Gamekeepers forskellige destinationer og revirer - her i blandt; Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Schweiz, Polen, Letland, Skotland, England, Canada, Kazakhstan og New Zealand – og han er altid på udkig efter nye spændende rejsemål.

Tlf: +45 76 70 41 00 (Hovedkontoret)
Mobil: +45 21 57 96 83

Jacob Larsen

Agent - Danmark

Jacob er vores eksterne rejsekonsulent og Gamekeepers specialist på New Zealand, hvor han har arbejdet som prof. guide i 1 år. Jacob har yderligere været rejseleder på gruppe ture til NZ for jægere fra Gamekeeper. Jacob er herregårdsskytte-uddannet fra Kalø Vildtforvaltningsskole og arbejder i dag som professionel skytte på Julianelyst Gods. Han har en stor faglig viden omkr. jagt og har også jagterfaring fra bl.a. Storbritannien. Han er inkarneret haglbøsse- og riffeljæger.

Tlf: +45 76 70 41 00 (Hovedkontoret)
Mobil:

Ove Cedersmyg

Agent - Sverige

Ove er en meget erfaren jæger og b.la. uddannet på Kalø i Danmark. Ove har også arbejdet indenfor vildtforskning og har været skytte i Portugal.
I dag underviser Ove unge mennesker om jagt. Ove og hans hustru Maria afretter desuden engelske settere til jagt og driver kennelen Korplon, hvor
de arbejder med den spændende bluetick coonhound som de oprindelig importerede fra USA.
Ove er desuden en ivrig udenlandsjæger og har jaget i det meste af Europa, bjørn i Canada og været på en del safarier i Afrika.

Tlf: +45 76 70 41 00 (Hovedkontoret)
Mobil: +46 70 494 45 45

Øyvind Eriksen

Agent - Norge

Øyvind har siden barnsben jaget i Norge og har en stor berøringsflade blandt norske jægere og han har en masse erfaring fra jagt i udlandet. Jagt har altid været Øyvind´s store lidenskab og blandt favoritterne er jagt på elg, rådyr og vildren. Øyvind holder også meget at jagture til udlandet og har bl.a. jagtet i Cananda, New-Zealnd, Sydafrika, Tjekkiet, Skotland og Grønland. Hundearbejdet har også Øyvinds store interesse og jager aktivt med sine 2 grå elghunde og en gravhund.

Tlf: +45 76 70 41 00 (Hovedkontoret)
Mobil: +47 905 80 959
oe@gamekeeper.dk