Emne:                              Gamekeeper & Buhls Jagtrejser i denne Corona tid..

 

 

 

Der er lys forude....
Vi kører nu på 8. uge efter Danmark gik i lockdown med Corona, og vi er alle mere eller mindre berørte, af denne svære situation det er for hele verden. 
Tror vi alle bare higer efter at komme i gang igen, få gang i hjulene i hele verden og forhåbentligt komme tilbage til en så normal hverdag som muligt som før den 9. marts – og selvfølgelig på en så sundhedsmæssig
forsvarlig måde, som det er muligt. Vi kan kun håbe på og sætte vores lid til at dem der træffer beslutningerne, træffer de rigtige, selvom dette er meget vanskeligt, da grundlagene og tallene ændres dag for dag.  

Vi som jagrejsebureau er også meget udfordret, vi lever af at sende jægere udenlands og det er ikke nemt med lukkede grænser verden over.  Regeringen var hurtige til at melde ud om, at der kom en ”Hjælpepakke” til Rejsebranchen på 1,5 milliard, således at rejsebranchens økonomi ville blive styrket her i denne alvorlige Corona krise tid.  Efter vi fik tilsagnet om, at kunne benytte denne ”Hjælpepakke”, som faktisk er et lån, der skal betales tilbage igen, - er betingelserne blevet ændret den 21. april. 
Derfor er der i øjeblikket en debat om udførelsen af denne såkaldte ”Hjælpepakke” blandt branche organisationer, erhvervstyrelsen og regeringen, og på baggrund af denne helt ekstraordinære situation,  afventer vi regeringens næste tilbagemelding og udspil.

Som situationen er nu, kan vi kun se frem i krystalkuglen til den 10. maj. Frem til denne dato ved vi, at der ikke må rejse jægere ud af landet. Efter den 10. maj håber vi selvfølgelig på en gradvis åbning over hele verden. 
 
I Gamekeeper og Buhl´s har vi et godt team og setup og et kapitalstærkt bagland, så vi vælter ikke, selvom det for os også er trange og svære kår. I skal vide, at ingen glæder sig mere end os til at vi igen kan sende alle jer forventningsfulde jægere afsted på spændende jagt oplevelser..
 
Vi vil naturligvis holde jer løbende opdateret med Corona situationen om blandt andet hvornår og hvordan grænser åbnes med mere. Vil til slut takke alle jer trofaste kunder, I har udvist stor forståelse og tålmodighed overfor situationen. Langt de fleste af jer, som har haft mulighed for det, har rykket jeres rejse til senere, så der stadig er noget i jagt kalenderen at se frem imod.
 
I ønskes en god dag og hold jer sunde og raske.
 
Med venlig hilsen
Gamekeeper & Buhls Jagtrejser

Bliv inspireret og læs mere på vores hjemmeside
KLIK HER 
 

 

 

Beretninger fra glade kunder...

Vi har masser af spændende beretninger fra vore mange
glade og tilfredse jægere, her kan du se de sidste nye beretninger:

Far og datter i Sydafrika
Beceite Ibex i Spanien
Bukke i Rumænien
Hundyrsjagt i Ungarn
50 års jubilæum som Herregårdsskytte
Se alle beretninger her...

 

 

 

Copyright © *|2018|* Gamekeeper Hunting Tours A/S, All rights reserved.

Vores kontaktoplysninger:
Hovedkontor
Vejlevej 274, 7323 Give
Tlf: +45 76 70 41 00 eller +45 97 26 74 18

Fyns kontor
Skårup Vestergade 9, 5881 Skårup
Tlf: +45 22 47 20 33

info@gamekeeper.dk    -   info@buhlsjagtrejser.dk

Afmeld dig nyhedsbrevet

 

Facebook

LinkedIn

YouTube

Vimeo

 

Vis denne mail i din browser